究竟Sunny有幾多打手?

302 回覆
891 Like 243 Dislike
有無懶人包
就咁睇

Sunny哥哥:
快D炒撚左個PR公司佢啦
咁撚戇鳩既策略都做得出
本身唔想應
求奇應吓你 其他你爬文

一 如果商業市場自由玩曬 咁電話騙案都係你情我願
加埋市場自由 我評論佢都係自由

二 我係講緊佢一貫作風唔係單次事件 事實係佢人格為錢做咗好多嘢

三 上面有圖 扮道歉都係真再叫人瘀血 仲為咗翻身扮搞NGO⋯NGO冇咗影啦掛?

四 你話viu乜乜柒柒我上面有講 根本個娛樂市場係有價值觀問題 搞到人自殺嘅可以打鼓、為出名比綠帽老公早排做緊主持、叫fans文盲話燒俾佢都仲喺到仲上埋100毛

唔係翻身唔得 係佢冇比人睇到佢真係唔同(係嘅唔該做翻好承諾搞NGO,放翻直播出嚟,下架NFT)
同埋我唔係單指佢 係指緊班pr論點好撚on9
係咁講佢冇殺人就出得嚟 根本唔柒make senses
用翻大家論點咁微辣都改過自身啦 佳仔都得啦
弱少少 屎家軍 雪姨都得啦
我係講緊班打手好明顯 好肉酸 你明唔明

我係散播咗仇恨ok對唔住
你咁正義又會咁樣講嘢?
你咁講係咪好正負 好唔悲觀 心地好好?
心照啦
唔堅持屌柒佢就俾班打手改寫歷史,以為個問題只係賣淘寶野
冇錯,要keep住比人記得返依件事,想輕鬆賺錢?返去做打工仔啦
堅持踢走瘀血係太悲觀,
大家要睇到sunny復出既好處
ming仔咪又係上google揾資料之後寫稿讀出嚟有咩料
唔會話撐唔撐,如果佢改過自身唔再呃人

咁可以比次機會,香港人學識下原諒,如果你話sunny又唔道歉又無視唔潛水,繼續扮無嘢呃人,你可以無限追擊

唔理佢操到咁大隻係咪想再呃人都好,畀次機會先,我相信一定有人睇撚住

但又好笑,樓主係咪畀sunny哥哥呃過?
咁簡單 點解咁少人做?
電話騙案係犯法2樣嘢嚟
就係咁簡單 你哋吹到佢有料 好撚弱智
賣垃圾=呃細路仔錢
咁所有手機遊戲 笨大呢啲都真係罪大惡極
收皮啦死盲撚 我從來都無話佢無錯

我只係公道講句 佢表態表得比其他人多
好多嘢都身體力行 未至於要佢永不超生啫

你條垃圾就不停扣帽子 咩大晒咩無錯

再講啦 大把連登仔都係嚴人寬己啦
屌藍又唔見咁勤力
見人地錯一樣就想推到人收皮

大把人重新翻大陸 買淘寶 買大陸檸茶
你就話睇唔到
一係就你圈子細 一係就你扮盲

咩俾佢操嘢屌女字裏行間酸撚到

當然 我唔係fans都無課過金買佢嘅產品
你有你自由 絕對可以繼續反到佢反艇
就好似反當初有份捐錢嘅mingjai
又或者係你地屌唔幫手發聲嘅試當真

只係佢已經受到佢嘅教訓
我唔會加入你一齊反囉傻柒
有人睇住佢就再呃唔到人架咩?
jpex一開始已經俾人踢爆咪又係咁多人中招
仲要sunny既客群係小朋友。
冇話過垃圾 唔知你點理解到
你一係就加入一齊反

如果唔係你就係撐佢
就係鍾意佢白淨細粒有唐味
呃嘅話咪會好似之前咁畀人踢爆囉

人哋上水都未做啲咩,睇定啲先啦

不過都唔阻止大家憎佢
又無人迫你留言,
留得言一係反一係撐,
無立場你留言把撚呀,
十足十幾年前班藍絲講自己無立場咁,
無立場咪縮埋一面囉柒頭
班打手已經洗版改寫緊歷史啦
仲睇定d先,不如等佢呃多筆走佬再返來傾好唔好
你逼人歸邊咪同你口中講嘅人一樣

邊撚個話一定要一係反一係撐

你個腦二進制嫁?
你咪十足十班柒頭幾年前迫鳩人表態

你自己弱智先覺得非黑即白啫

我睇完你地反佢啲鳩流流嘅論點
唔同意 所以我咪留言反你地

定係咁樣係你眼中叫撐佢
呢條on9做乜柒都撐唔落
佢都弱撚智

係咪覺得人人似佢唔用腦

唔怪得覺得講兩句就可以令人歸邊
無人迫過你個人要有立場,
依單野你無立場咪去第二個post講你有立場既野,
但留言本身就係for你表達你意見,
你無立場留言把撚咩,
你隻衰手一定要每個post留下言架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞