究竟Sunny有幾多打手?

302 回覆
891 Like 243 Dislike
新才子馮智政都撐Sunny哥哥
不嬲佢就當反對聲音係臭四
之前係啲金主aka 小學生嘅爸爸媽媽屌佢 先話退錢啫
On9佢啲片我條條dislike report
佢老婆堆片我都dis
我講緊佢班打手個theory根本入到佢同雪姨等人
本身個底就衰格
出事一個frd都冇 都知真實身邊嘅人都憎佢地
jpex:
你唔鍾意咪唔好入金,嘈咩野,
批評班人食開樹皮架
呢度係討論區嚟架
唔討論你主人點出返嚟呃錢
因為個勢好似
你爬文知我唔係係人都話打手
會認同撐佢嘅人 不過係基於乜嘢
笑死
勁多個留言話唔鍾意就唔好睇

我冇睇呀
我講咋嘛
明白
我自己就本身鐘意睇佢地d片,認同佢地係錯過,但都想俾多次機會佢地
咁快就唔記得晒啲衰嘢
香港人真係好嘔心
最重要都係睇小朋友啲父母仲支唔支持佢哋啫,買佢啲產品基本上全部都係小學生以下,未又係要靠父母帶佢哋出嚟俾錢

以前睇到佢哋賣年宵都好驚訝,啲父母竟然肯陪啲細路出嚟排隊
如果Sunny翻到身,係大佬B嘅幾百倍喎

大佬B而家出返嚟都冇乜人睇啦應該,啲化妝片同10年前一樣
原來係ming狗打手
驚搶左你飯碗??
最on9既係將佢同微辣比 話佢呃細路仔錢唔係咩大問題

傻撚咗咩唔通一舊屎同兩舊屎 我一定要揀黎食咩?
即係好似強姦犯好過殺人犯咁,強姦你咋嘛、又冇害死你
「中國人的性情總是喜歡調和、折中的,譬如你說,這屋子太暗,說在這裡開一個天窗,大家一定是不允許的。 但如果你主張拆掉屋頂,他們就會來調和,願意開天窗了。」
佢d fans都係小學雞 唔好怪佢地
ming 咁藍都做得返,
咁 Sunny 都係小事.
下次有youtuber害死返十件8件,
微辣就可以原諒了
都真
不過我見啲細路而家其實零用錢多到自己可以買好多嘢
唔使好似以前買點數咁
尋日睇到po都發現唔對路
咁多人話微辣仲衰,sunny其實無乜野。打手帶風向真係好易比佢過到關。
其實呢啲仆街洗底扮正能量都好common ,不過眼高手低啦,請打手露晒底。
正確做法應該係唔出片住,參加下馬拉松,健美,運動既比賽/做義工,等有傳媒報左出黎先,之後自己拍下啲短片扮純分享生活,等啲人接受左先完全復出。

為復出記錄半年既生活,呢招太假啦。
上面啲留言講到好似唔食屎會餓死咁
呀大帝終於出嚟救人
終於有片可以笑吓
你好撚得閒

利串:sunny打手,唔覺得佢有咩大問題,吹咩
真小人定係偽君子
一個係有咁嘅立場
但係會乘機呃鳩你錢
你咁講咪得囉,
起碼唔似其他打手咁鳩up d理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞