After Class暨聲夢傳奇討論區(158) 傷魚座|Dreamscape|還有一艘救生艙|年輪海

1001 回覆
5 Like 21 Dislike
美斯年代寫落果D,後來搵返份稿再PO
https://lihkg.com/thread/3497916/page/23
568樓開始
spotify有得聽了
鬈毛係幾好睇
估佢唔到會玩chatgpt
係咪第一個古裝
Windy自己承認了挽弓射大雕
支持vici 支持炎b
一個25,一個on9
雞蛋同高牆 我支持雞蛋
高老師先係高牆
高老屍係on9
當日「經理人」見「妹妹」未夠秤,加埋見到佢啲屋企人唔對路,見錢開眼,總係用啲方法幫佢儲起啲錢,等將來可以有得用下。但唔知乜原因,畀「妹妹」搭上咗「發姣」,因為北上要靠佢帶路,而事實喺好短時間內,「妹妹」係搵到個錢,加埋嗰堆貪錢怪屋企人,直情覺得成個金山係面前,唔搵就笨。
「發姣」成日都同「妹妹」講錢唔搵得快就無,千祈唔好同「經理人」癲,呢個世界唔再講感情,如果你唔係紅,仲有邊個啋你吖!洗腦洗得多「妹妹」已經唔知乜嘢叫忘本,淨係知道再畀張合約控制唔會有運行,於是搵屋企人成日同「經理人」講數,又要唔準遲出糧,「經理人」冇晒偈,將苦況同公司反映,公司惟有照做,明白好心無好報。
而家「妹妹」決定跟「發姣」搵食,亦睇唔起呢個地方搵唔到錢,因為有更大茶飯係面前,但佢唔知「發姣」其實個名都唔係太好,機會係咪真係有咁多,就要祝佢好運,路係要睇長遠啲,「妹妹」咁急財,希望唔好亂咁簽,只怕下一站唔見得比上一站好㗎!
經理人即係世一經理人 by大哥?
喺邊度抄返嚟
有錢搵唔通唔賺
唔知大台開咩價不過返工唔睇錢唔通講心咩
如果大台拍得住出面個價仍然要走勉強可以屈忘本反骨
如果差十倍百倍就係人望高處唔走先on9
返工都係睇個價而定,冇內情冇價錢就無謂道德綁架佢啦
人哋冇話唔俾佢走叫佢諗清楚走咗係咪會好過係TVB?
同埋繼續屌緊佢啲貪錢家人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞