After Class暨聲夢傳奇討論區(158) 傷魚座|Dreamscape|還有一艘救生艙|年輪海

688 回覆
5 Like 17 Dislike
練習全力摺埋係未呢個意思

https://www.youtube.com/watch?v=h-eG1PkUELg&t=154s
係聽話,最驚係聽某君話呢,唉...
我覺得佢獨立個句反而係講緊高狫屍
係礙於人情心軟好難攤牌
係傾好唔續就唔拍西沙,唔準備後面啲歌同專輯,做好晒先突發唔出咁,玩自己咩
大台cheap還cheap,有問過佢上紅館
音樂上都有放手有一定自由
其他三小訪問都有類似講過呢啲
多少都會尊重你意願
高狫屍想差隻腳撈油水先搞串個party
訪問時Gi都話公司好支持佢同配合佢嘅諗法
所以都係因尸喇
食屎啦TVB
https://youtu.be/Oz2sMj0I4Sg?si=U7ufmqeMRMq_CT6U
聽完呢個live仲覺得可惜,宜家大台新一代有邊個唱到咁既live,開始出首好歌後就搞到咁...
嗰幾條友玩到咁大 TVB冇可能唔做啲嘢回應
三隻吸血鬼放過Gigi啦
因乜解究咁易比人煽動到
明明都係TVB旗下
經理人係蛋記條針?
行咗一轉大陸貼吧啲大陸人都唔睇好佢而家飛起TVB同叫佢換第二個老師
不過睇GIGI似好重情念舊嘅人係有啲難搞
見到佢而家好似扯線公仔比後面啲人舞到咁就覺得慘
都係嗰句
依家你走 出到去有咁嘅資源俾返你咩?
而家你都話晒TVB一姐 俾你去到蛋 資源唔一定會多過而家
同埋近年蛋捧人都唔係好掂
一路都有人叫佢換老師,尤其對唱功有要求嗰d. 一個教唔到技巧, 仲要成日搞搞震既老師究竟有咩用
蛋記後生都冇邊個喺上面捧到
撬GIGI就擺明想用TVB捧起佢啲資源即食
比我係TVB都嬲
153同殯儀之星
依家仲要搞金蛋 咁梗係同你死過
仲係黃金時代既蛋記咩,蛋記根本就唔掂,唔只歌手,連d戲都唔收得,演員都捧唔紅,再講遠d林欣彤就係去完蛋記後越走越差
咁睇得開就一早放左手喇
希望佢呢件事之後 分辦到啲別有用心嘅人喇, 大個女要有自己想法, 唔可以再咁傻西瓜乜都交晒比屋企人處理
反而想知gi group 啲人點睇, 係因尸定仲係恩師
大部分都係盲撐姑丈因尸
公海成班人唔知內情一見tvb 就屌左先,明知Gi 係識生金蛋嘅,如果唔係有啲好嚴重嘅矛盾,你估tvb有錢唔搵咩!
依幾日發現公海有唔少人都跟得Gi啲嘢幾貼
但平時又唔會入嚟吹水
可能怕咗迷敏大哥
tvb係抵屌喎
先唔講因屍姑丈有冇喺背後搞搞震
大台處理藝員合約糾紛既手法咁多年都係咁
仲要係自己一手捧出嚟嘅都咁狠
就算你覺得炎背後團隊有問題 都唔代表tvb唔抵屌
不嬲有班人係唔會入TVB討論po
九成人撐嘅恩師
有人衝出嚟屌 就俾人圍攻 直頭話我哋呢一類攻擊因尸同姑丈嘅人係新一類敵人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞