After Class暨聲夢傳奇討論區(158) 傷魚座|Dreamscape|還有一艘救生艙|年輪海

688 回覆
5 Like 17 Dislike
聽講蓮夢想灑一地再任人踩
再話埋你係tvb打手
GiGi琴日無講過TVB一句壞話,無單打公司,公司唔派人訪問都幫公司解話,無賣慘,無賣喊,好多TVB fans都好失望,佢地諗好晒劇本,如果中上面其中一點要點唱衰GiGi,但一樣都無中
但都無阻佢地唱衰,話Gi一早諗好晒點答,PR教路咁
唔諗好就話講嘢無腦,諗好就話虛偽,總之依個時間有幾難聽既說話都講得出
就襯呢個時間望清楚邊啲係真fans,邊啲係想佢幫TVB攞威先支持佢
阿滋信因C係正常喎,街外人三九唔識七左一句右一句信得邊個
炎粉撐阿滋支持既人更加合理啦,唔通企對立面看透世事咁咩
洗腦洗到咁
有佢地一日係到都幾難脫離到因尸統治
唔排除因尸一早有針係入面幫手維穩
聽因屍係好正常,宜家就係想有方法令佢唔聽
講多兩句唔啱聽又話反乜反物
又屌鳩人乜粉物粉
跟住摷d野圍鳩你
吹個水姐 咁撚辛苦吹條毛咩
就係人人都知續聽佢就死撚得 混音又唔撚識教
又成日拎出嚟叨光
下次同其他前輩合作又拎佢張車頭相去
當你成班粉9成都撐緊因尸 你阿滋仲點會覺得自己係信錯人
諗返18歲既自己腦入面認定一樣野係啱,身邊人無論同你講唔好都唔會理,仲會嫌依d聲音好煩
最終醒覺需要經歷過錯過衰過,自己先會明真係衰左

大陸人仲清醒過某啲人
問題gigi好明顯係會比身邊既人左右,宜家唔係佢自己有呢個諗法,係某d人唔知咩原因比個咁既建議佢,佢本身都係佛系,點會咁快就想轉環境,等於之前著到炒晒車嗰套衫咁,咪又係人地比佢著
大陸咁黑暗,佢地一早已經知道現實社會係點,唔會仲係好天真既想法
你就唔使係到也文也武喇
講乜鳩唔岩聽就話你反
黃妍老公咁耐我屌佢幾多句?我講佢平時左笑右笑,啲原因又on9,有唔比佢屌?
大把人反緊gi我淨屌佢同你?
你自己反完人唔使一邊我無呀無呀
唔好咁肉酸啦,係咪你自己心照啦
又要反又唔敢認先柒先抵屌咋
係撚屌你反咩
@王佳恩
好撚煩,咪就係廢事講野既原因
封信獨立咪講件高屍,差在難反枱
係決定唔續就最遲演唱會後已經停工
拍西沙開開心心,又多人力物力,又plan左再出咩歌
福祿壽都拍埋,埋門先唔出預告咁突然
牌面都係gi同tvb意向本來共識
中間件老屍想分油水參隻腳
件老屍貪錢到離譜,梁思浩都唔完全空穴來風
我淨係想知玩野唔錄團歌搞散AC係邊個意思
而家關係咁疆
我仲FF緊三小花個演唱會
會唔會突然中間升降台升個Gigi上黎做特別嘉賓
mc升上黎同阿陳合唱大機會過阿滋升上黎
想睇
睇小紅書啲大陸人仲心水清過魚台好多人
原來啲歌係佢老師幫佢揀?
如果係咁老屍又多一條罪名

廢事變金剛棒

講明唔要K歌添?
呢啲應該係左搬右搬
連登公海連登咁,唔同地方都見過
當聽下,同有viki

唔講呢啲,條友都唔係咩好人
牙gi你咩恩都報晒夠突架喇
啱啱睇返尋日訪問報導,gi咁講:「有啲嘢唔係咁簡單,亦有啲嘢又唔係諗到咁複雜,要用自己思考去判斷所有嘢,我想有新嘗試。」睇黎真係會走,講到明新嘗試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞