神級港女去左日本就自覺高人一等

275 回覆
86 Like 891 Dislike
如果地鐵直達門口嘅話肯撚定比而家迫10倍
我嫌佢方便得滯
拍板買嗰個係鬼佬
收錢嗰個又係鬼佬
咁你明咩事啦
連兼六園都唔去的話,市內都冇其他地方好去可以打發時間
睇完篇嘢之後 well, I was like 啲英文同語氣我以為係假膠囉
文盲係咁☕
老老實實 兼六園真係無咩值得吹奏
1個鐘咩都行完

竟然因為呢個園開post 話人唔入去有啲搞笑
西九 狗閪 真係無講錯

西九無錯係垃圾到無朋友 去黎把撚
但係最襯西九嘅人
反而係呢類用Threads自以為清高嘅港女狗閪

港女就係劣

民主黨的楊森指反對西九天幕聲音強,政府卻無視有關意見,質疑當局是否尊重立法會,企圖將事件政治化。

最終,政府聽左民主黨意見,自己攞返黎管理
樓上啲人到底有冇去過兼六園先
根本普通貨色,咪就係一個普通花園
西九一個維港景贏曬啦
屌係咪傻嫁
條女都係啲弱智靚妹
唯一用途就係俾男人插先有用
excatly
金澤悶到pk
一個鐘行晒無特別
只有一個古時有錢人嘅花園
出去食多兩個金箔雪糕好過
自從去完四國果個 對日本d乜乜園無乜興趣
就算係對面果個乜乜美術館?個泳池
我係門口個售票處 望左兩眼就閃了
你都唔好話兼六園
我係連金澤都唔想再去
其實冇 淨係覺得佢地眼光好窄 小小錢都唔肯比就咪去旅行啦 留係香港咪係
啱啱去完M+ 間餐廳執咗
有時仲衰撚過連登
Actually 俾人笑咗甘耐
咪講下was like
金澤根本就格硬吹岀黎嘅景點
佢市入面都冇咩價值景點可言
我個時自駕路過先停一停金澤玩下
咪講左管理同埋配套差,樓主有興趣可以問清楚啲實質例子,而唔係盲9咁po出嚟笑人

旅行其中一個原因係想見識多啲野,學下取長補短,而唔係盲目咁覺得自己有嘅野係最好/最垃圾
維港景其實好正
真?
得閒去下先
根本西九就係香港近年最成功嘅project
比各種政治任務同大環境影響左..
咩夜經濟/煙花經濟不如射晒入西九搞活動仲好過
本身要學先識欣賞呢樣嘢已經好反智,鍾意咪鍾意,唔鍾意咪唔鍾意,要學識鍾意呢樣嘢真係好唔明

你話學識評論就話啫,但事實上好多時候就係,你明明唔鍾意個wine/artwork,但又要扮到好欣賞好識嘢咁,因為驚俾人笑唔識嘢

不過都似係個人取向啫,我就本身唔啱art嘢,情願喺科學上發展下算,無謂夾硬扮到好似上流人士咁
樓豬戇鳩
樓主係個threads睇到又唔敢直接駁返人
要po上黎匿名既圍爐 仲可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞