神級港女去左日本就自覺高人一等

275 回覆
86 Like 891 Dislike
佢講嘅嘢都有佢嘅point,但係都係嗰句關佢鬼事

廢老霸位嗰壇嘢,日本人唔出聲唔代表佢可以唔出聲呢個唔係理由。
想做正義撚就做到底。世界大把呢啲廢老/佢眼中「膚淺」嘅人。與其做鍵盤戰士post上網r認同,不如當面「提點」呢啲人真係改變下世界好過。
日資有咩好J
可能覺得自己日資對日本好了解高級d掛
覺得自己好有資格judge去日本旅行嘅香港人
agger
既然條賤閪咁恨做日本人
唾棄香港人呢個身份
點解唔索性移民歸化日本呢
喺XG度獻世jm9
講到尾條臭閪八婆咪又係冇料冇錢
係有能力嘅就唔使喺度潑婦罵街啦
threads 真係群魔亂舞
成個platform都係啲憤世嫉俗嘅女妖
都係嗰句,嗰條八婆移民歸化日本先出嚟串啦
九成九係嗰啲左痴右痴釣金龜、識少少扮代表嘅公屋mk臭閪添啦
講個笑話:港女
尋日睇到佢呢個thread都覺得佢諗法好得人驚
但係佢覺得自己講嘅嘢係至理名言
明知廢老聽得明廣東話好心佢就出聲啦
其實佢大可以行去果兩公婆度坐佢地隔離個位
同佢講吖嘛 廢柴.jpg

呢啲閪人係要抬高自己先得

你又唔夠膽出聲屌人 咁日本人唔理嘅話 你有咩資格公審

呢啲人 做佢同事都幾撚辛苦
有無相

更年期鏡粉 再加死老豆嘅樣???
其餘去與唔去一個景點 真係好撚個人

咁都要批鬥一番抬高自己 真心柒到無朋友

我估佢對園林藝術其實都係一竅不通
港女喎 有日本人百分之一嘅文化水平的話 豬毢都會上樹
fooddiary 姐係大種乞衣foodie d fd?
做社蓄仲咁自豪現代奴隸一件 會俾黑人恥笑
9成係 唔免費就寫臭人之類嘅陀地Foodie

基本上叫得Foodie嘅港女 智商情商都係清咗零
uniqlo都喺日資
做過Uniqlo摺衫都算做過日資
最討厭D人講嘢 like like like
估唔到仲有人j 香港人呢個身份
其實係僅次於大陸人
有啲情況下,仲衰啲
thread就係充斥住大量呢啲「我與眾不同」女
幾個香港遊客就=全部香港人
見到幾個歐州遊客戴耳機就所有歐州人

我夠見過好多歐佬係電車度勁大聲傾計,香港人識得細細聲
條八婆講講嘢又空泛又流露於表面
完全冇elaborate兼六園嘅文化藝術上嘅特色同優勝之處
#198嗰位巴打已經歸納咗條八婆由頭到尾都係嗰七隻字:
國寶級三大名園
其實呢,私底下認叻就唔緊要嘅
不過冇料就唔好咁厚顏無恥喺網上大大聲自吹自擂啦
成堆妖魔鬼怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞