神級港女去左日本就自覺高人一等

275 回覆
86 Like 891 Dislike
Like,就連啲valley girls都係一句入面不斷like like like
好撚影響listener感覺
「嗱,我就去睇人哋歷史文化,同你其他香港人去飲飲食食唔同,所以我sophisticated 啲」
well 真係好低級囉
i mean 真係好
唔去咪唔去,遊園個園又大,景色千篇一律,行一行分分鐘無左兩三個鐘。唔洗錢嘅話係門口個圈就話姐,日本仲有咁多野行,時間、腳骨力都係成本黎嫁喎
鄉下係日本
真喺隔住個mon都聞倒佢浸港女bitchy八婆味
你覺得𨳍,人哋覺得正
有個英國人重要整到成個BTS Jimin嘅樣添,不過佢本身都係個attention seeker
我個fd帶老母去 佢老母話細過海洋公園添 三大園我丕咁又點呢
好笑得過去平等院然後唔入去 入唔入去有幾閒
連登佬咪一鳩樣
佢地去日本自由行=終身成就
西九冇屌錯喎

係咁起野起鳩左咁多年仲係成大個地盤
交通又差 冇幾架車係西九文化區直接上落
全部都要人行 啲路又唔算好搵
啲建築東一忽西一忽
餐飲又係東一忽西一忽
搞活動又係東一忽西一忽
成個地方完全冇好好咁集中或者連貫起黎
正路應該有個大餐飲區有唔同野食揀
幾個館之間應該仲有啲唔同既野 唔係得條路
佢去歐洲應該好辛苦
個個大大小小嘅鎮都有一個16世紀大教堂同十幾個博物館
每經過一個都要入一入真係有排佢玩
見你講西九第一時間諗到西九龍中心多過西九文化區
咁西九真係差嘅
單純交通已經有問題啦,點都唔就腳,得果少少巴士從尖咀入,西隧口又主要係大西北路線。有時想去但係諗起要行一大爛餐先到已經卻步啦。

仲未計個故宮係突然之間起西九度起出黎呢單野
兩個人眾數唔係were like 咩
港豬:熊本城無outlet 去嚟做乜先
仆你個街 琴日去兼六園勁多香港人講野大大聲
影相又大動作 霸曬出入口
都唔撚知係咪條港女
去金澤唔去兼六園又真係有d on9
香港人係咁
完美演繹左佢嘅心態
但有種覺得 關佢鬼事
唔想入咪唔入 人地點旅行都要管
唔識欣賞art係大多數人黎 點解睇左就咁有優越感去批評人地
喺英語系國家,溝通能力越差 學歷越低,先越用呢啲filler words,佢竟然學咗呢班人
講野都係勁空泛
讚就淨係識講乜乜乜好
屌西九又淨係乜乜乜差 完全講唔到實質野

可能需要d時間去網上search下d人點鬧西九先打到出嚟
兼六園除非啱季節去, 如果唔係無紅葉個陣同hk 普通公園一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞