[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1555)

1001 回覆
7 Like 29 Dislike
佢影野係有啲料
佢最該Carry嘅時候冇Carry之後補鑊都冇撚用啦
如果打魚腩啲數據都有參考價值咁應該係叫太尊重對手定係太on9
打MSI換線版本 T1太遲適應
宙斯無咗對線期嘅優勢
BP上faker得ori azir撚得好
Oner無咗Rell 得趙信
其實算係咁
好多又矮又醜既韓星sell可愛就會變到好多fans
17都有幾件
咪撚搞笑啦,師兄
依家t1成個組合,慣左要faker做開戰果個
而faker又真係玩乜都玩到開戰英咁
廢老依家個身體狀態同年紀,其實經唔起對手針對ban
Guma個戰術地位又好低
唔知仲有冇機會睇T1拎冠。。
拎個沙特盃賺嘅錢好過贏幾屆世賽
佢好識影人物氛圍
上年worlds打完4強,尺老分開兩邊個張神圖痴撚線
路過問下 其實呢個驚係歐美係咪已經無曬熱度
年年好似都係中韓贏曬 講真都幾悶
利: S8打後已經無玩
唔係㗎 上次壽司架車係大6人送㗎 可能下個禮拜會見到佢哋送俾k可愛
黑鬼打camille呢個對局zeus已經應對得好好
只係faker比人ban左沙王同ori之後t1嘅中野節奏完全唔掂導致限制左下路
中野節奏夠勁 根本就唔需要被逼ban黑人
Blg就係確信左只要自己中野節奏保持優勢
下路就算玩咩都贏到
係 佢構圖做得勁好
屌你春季賽咁撚多時間 中路日日沙皇飛機球女石頭女 又唔練吓其他英 K精子就長手打短手 而家一轉版本改唔到 咁你咪抵死啦。
G2前幾日都係奪冠熱門
不過自爆比T1掃出局
應該下個禮拜三有片睇 名人堂skin
佢俾人斷tp搞到成個節奏冇晒,第5場佢大罪
難聽啲講俾你贏到 真係有fans覺得聽日贏到GenG咩?佢打左手對線10分鐘都輸十幾20隻冰。 打操肥真係不敢想像。
https://x.com/an_pilot/status/1791835817473966088
In addition, there are definitely gains in aspects such as mental strength or condition management. That's what we learnt (from this experience)

由 play-in 打到今日 牙老超負荷
個steal勁靚,跟住kkoma屌佢唔好搶 你一死就直接GG
Kaisa EZ
其實個幾隻甚至唔可以叫軟輔 除咗nami其他軟輔佢都好少用
後幾年再見花生佢有講對唔住當年太惡太harsh
歐美打飛機啦 最勁嗰批人已經老去 班新仔廢嘅 莫講話賽區水平,不如LCK LPL 以後減佢哋名額中韓五個名額就差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞