[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1555)

1001 回覆
7 Like 29 Dislike
未拎兩個頭之前仲有得打見到壽司係可以壓主打 但比人斷tp嗰下 再拎兩個頭之後就冇得再打
在昨日MSI勝者組決賽中,BLG戰隊雖然遺憾地不敵GEN戰隊,但上單選手Bin的表現依舊受
到了廣泛認可。賽後,他接受了巴西電競媒體Mais Esports的採訪,分享了他對比賽和對
手的看法。

當被問及在MSI中以及整個職業生涯中遇到的最難纏的對手時,Bin表示:「這次MSI的話
,我並沒有覺得哪個對手給我留下了特別深刻的印象。可能是今天的GEN吧,他們的實力
確實很強。但我認為,只要我們調整好狀態,我們完全有能力打敗他們。我們都有機會。
至於職業生涯中最強的對手,我認為是Nuguri和TheShy。他們的打法獨特且技術高超,給
了我很大的挑戰。」
反住撐
GENG 3:0
其實要睇canyon披屎會唔會發癲
如果好似之前咁送
kiin chovy 2打8就危險
紅色四樓揀上路
留counter位俾對面咁識波
昨天的採訪
Bin認為生涯遇過最強的對手是S10決賽曾輸過的Nuguri
以及早已過巔峰期,卻在去年世界賽四強把他打回現實的Shy哥
明天BLG要再度面對GEN,不知道最後的結果為何
網吧任務好簡單啫 拖住垃圾桶 其他中野會搞掂
聽日唔睇了,GenG加油
發現呢到好多人反20 21 22 23 24 spring一陣 support+ 21 22 23 lck 年度support
人哋點會拎咁多獎都都唔識做視野
珍 fiora配taliyah邊線捉人
避blg團戰陣都係一種解法
東南傾又預測錯
其實今個版本senna 有咩優點
佢哋為衛冕到 我去彌敦道裸跑你哋定日子
四樓揀卡密兒 對面就會揀tf/鱷魚
唔駛下下拎個場黎講 只係平均地對比其他選手黎講 佢係差D
唔通我又拎番 22 summer MSI 黎講?
仲有 23 LCK spring Final 被 peyz對位FMVP添
佢不嬲入場位係做得差D 但guma 打線世界第一
所以我先唔鍾意換線 meta 咋嘛
chovy轉上啦不如,條友串過馬撚
分分鐘effort做眼仲好過佢
counter位對面冇乜邊隻可以出了,tf同vayne可以換線玩死,kst過左對線唔好打cam,bin又唔玩zac
genge最強就係中野
講到canyon冇到咁
靠人氣搶人哋獎嘅support
今年lehends 上年delight
如果blg中野玩節奏英
根本條條路都好危險等比人捉死
點樣聯動減低風險先係重點
其實佢拎珊娜得唔得
依家已經變左打團game
你最後都係要打團 就算你玩邊線英最後都係要黎打團
原神拎冠嗰年
k 狗都仲有個獎
呢下先好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞