[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1555)

1001 回覆
7 Like 29 Dislike
去FPX俾Tian條賤種玩爛左啦
Lucid三年約 同埋唔似會離開smk
佢隻手好唔掂,之後應該要休息一排開刀
tf好似ban咗
聽日都有飛?
佢條路自己揀的
今日隻 Nid
我反撚埋 2022 LCK Spring Final FMVP 添呀
佢去完亞運-世界賽個排醒神晒
而家又….
真係唔覺佢同faker有咩好配合
以前大師兄bengi…
ZOFGK下年唔會有更多discount,3個國際賽或5個LCK冠軍先有50%off,今日輸左已經唔駛諗
無記錯今年第一年實施salary cap 所以luxury tax有discount唔駛比足
下年要比足,就算全部唔加價續約,T1都要用更多錢比luxury tax
希望zeus醒水
要撈金都去北美
好耐冇玩嘅雲玩家
想問出菲歐拉打卡蜜兒有冇搞頭
記得以前係counter到
果陣係fpx其實打到
係假賽撚同天大搞先搞到咁
咁大flag
打lck咪得 lck d隊一輸就龜
lpl 呢幾年真係輸贏視野都做得好 呢樣以前明明韓仔強項
都係 做T1風扇一定要識管理自己嘅期望
PEYZ個FMVP明做比佢都比你拎黎講

就算講某人提既後期CARRY能力
RULER 之後就係
VIPER GUMA啦上年花生DELIGHT 保PEYZ保得幾靚,T1班友就係到鳩FING
特別KERIA 係上面SPRING NERF晒所有AD SUP之後,就好似傻左咁
我由S3開始支持到而家我未見過有一屆嘅T1可以癲撚到咁。
前個打BLG嘅BO5,game4 faker阿卡利俾人捉咗,唯一選擇係放巴龍換資源,係得ZOFGK咁撚癲擺爛式玩操作送更多
T1 香港卡車 is ready !!!
聽日即刻 send email 俾 Riot
叫佢地 worlds buff azir ryze
又抖番一排
睇下今次班仆街仔有冇進步到
第5局講最後一pick既話
我剩係諗到sett好打cam又可以補坦做前排同開坦
SHEN
DK幾有feel 換個勁少少嘅上路有機會食過Hlg
就算去lpl 都千祈唔好遇到
賤種天呢啲咁嘅隊友
咁你睇吓大飛今年msi 咩表現先啦 上年贏到因為勁隊唔識Ban azir orianna 今年冇可能再係咁 既然你手傷 最好係去做手術 去美國又好留韓國又好 你嗰啲商業活動石油杯 就咪鬼去啦 上年MSI 對線都冇咁離譜 今年除咗打NA中路其他全部都輸 仲有唔好成日諗住做開團手 你玩啲大核英雄就乖乖地匿喺隊友後面輸出 唔好成日諗住分割戰場 跟住送頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞