[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1555)

1001 回覆
7 Like 29 Dislike
showmaker講明唔會轉隊
Poby:上次真不能怪我成日見班哥哥賽場亂殺,我諗住黎躺贏的,點解4條友突然廢哂
如果壽司去lpl 會唔會都好似佢咁
換線版本SUP多個TP可以抵抗換線,拖後期打多一隻大坦
Faker今屆MSI真係打得唔好,但可唔可以培養返個co嘅caller分擔吓,屌你老味小K又日撚日喺度操作發呆
但K狗真係好撚不爽佢 究竟喺度玩緊乜鳩
聽日要睇三叔醒唔醒神 下路反而唔擔心
Keria 退休啦不如

預先祝賀geng g 先
今次隊友有4冠,可以carry我啦掛
對線對到 但係個版本冇空間41分推到底 fiora跟唔到團
同意
冇廢老LCK都可以連輸
個4個沙兵真係
當你計埋skt
S4 s8 s10連國都出唔到,點會未見過更廢
k狗d short call同開戰真係唔得
以前都有但上年開始已經冇哂
然後視野問題一直都冇改善
guma玩senna放眼仲勁過佢
咁佢輸出能力的確係不如超一流A D有數據你睇 Ruler Bang Deft etc
叫食屎狗去sup 比k狗玩中路算啦
我反而覺得DK而家真係爭個指揮到嘅support
而家smk又要操作又要指揮 兼顧唔到
上野中下 其實都ok
DK前期lck冇一隊比得上
但係中期中風呢個問題 真係要解決
解決方法就係要有指揮到嘅人+正常sup
我覺得beryl lehends delight都可以做到呢樣嘢
但係呢三個都冇咩可能

換個sup DK會有無限可能
攞到2局已經好好
但攞到2局又想攞埋第三局
平時都30冰
宜家可以50
Smk唔會啦 上年啲報價佢望都冇望過
T1 Chovy大機會啲
唔好學佢咁吊高嚟賣拖左半年先搵隊應該冇咁易中伏
geng唔會放手
一早預咗打到game 5實輸 要五場即係破唔到局 互BAN中藍方必勝
依家K狗係MAIN CALL,全隊一齊SHOT CALL
唔洗勁老MAIN CALL,所以 勁老先可以由前期對線 "唔得" 上番頂級,打4大中路永遠55波
梗係啦
我屌就大大聲 但有幾時唔撐
開賣個日就好撚有信念買哂依三日

依家搵緊邊到有漿 popup
最衰唔俾寫牌 唔係實寫「反網吧最黑暗一日」
呢句年年loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞