[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1555)

1001 回覆
7 Like 29 Dislike
原來係今年到期 咁如果佢攞到世界冠軍可能就會續約 攞唔到就加盟T1 大飛退役都唔出奇
好想Chovy攞一次champ證明到自己
睇埋二隊 管下人 做下雞湯咁
漿豬同T1個分別在於個心臟唔夠大
漿豬一到就輸/最後一場選手都會揀自己最有信心既英出黎
本身今日有FF過牙宙game5會拎隻Yone同牙Bin隻Camille對線
監督好似係管哂成個T1 LoL department 包括T1A 同rookie 同埋我估Joe要佢翻嚟最主要係想佢搵廢老接班人
不嬲世界冠軍 msi都係打1個patch only
就好似drx繼續果個陣容
換個patch可能又去番lck 第6
https://x.com/ChroniclerCasts/status/1775836767972938071
Keria 番去又用 EZ support 屌打 NS Bro 架啦
我屌就大大聲 但風扇就係咁撚盲目
同埋上年我都講過 廢老唔打得幾多年 可以睇佢我都盡力爭取
T1經常成功用一波團戰反打
所以都幾沉迷allin
但有d隊就係唔會比機會佢地
佢msi對線能力真係廢到喊 不過佢未開賽之前都話MSI會係一個好艱難嘅賽事 話唔定嗰陣已經手傷
好羨慕 而家有錢都無時間
搵佢返嚟純粹想搵大飛接班人 而家睇來睇去除咗操肥冇其他可以接班
定留下world先去
分別係canyon同oner啲pathing
無廢老初期橫掃咁勁姐
其他長期第2第3其實都好犀利
躝啦叫佢
冇貨 講真如果連而家嘅韓服第一都上唔到,真係唔好話自己係天才中路
依家已經證實左手傷Come Back了?
T1豬左小妹e+好能emo
有矛ching carry小妹aram
呢句真
獲獲就係衰呢d位斷哂節奏
沙特盃得幾隊都唔好睇
聽日睇佢點 表現得好分分鐘有FMVP 都希望佢證明自己嘅 第一今年終於有好隊友 第二自己都生性
佢入左黎都係頭3 唯一唔同好似啲英死板左 pick極都個幾隻 不過都未必關佢事
LCK鳩打都贏啦 春季比人DDOS到咁 都可以打到決賽
巴打係成都?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞