[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1555)

1001 回覆
7 Like 29 Dislike
而家問題係啲勁隊唔會俾你玩到azir orianna
贏對面4K 高3LV
當你錯到一個極限就會變成另類指標
有冇人喊
唔換support / 整個support後備
注定走唔遠
其實真係差唔多兩個都戇鳩 T1打強隊,以前點落後都唔會破圖咁撚樣,依家一落後基本上人哋玩咗全圖mode
係咁屈就場場首搶啦
要睇上路有咩英要必ban 了
佢唔係靠成績 同英雄池囉咩
佢眼分數不嬲低。。。
一輸就走撚哂啦
成個場都係妹豬 拎勁大枝炮影選手
同埋懷疑好多人連隻驚做咩都唔知 追T1 當追星
補返:以前落後 會視野逼搶 釣魚入局,依家就算優勢反而係俾人逼搶嗰個
nuguri咁早退休真係好可惜
咁多位T1手足唔駛驚
上年T1都係春季第2 Msi第3
Kiin Canyon Chovy都醒神嘅話
我諗應該實冇死
如果好似琴日咁五個都醒晒嘅話就最好
珍 所以下路senna+坦 priority咁高
T1為咗唔打GENG可以去到咁盡...
以前廢老送頭,bang同wolf會沉得住氣,做好視野慢慢發育之後先打。
而家廢老送頭,let’s go bro
F一係去做手術,一係退役 K走躝啦 Z G必須留 O 睇吓有冇得換三叔或者Lucid
換JG先走得遠
老實講oner仲係靠上限食老本
我幾乎肯定到佢去第2隊唔會拎到冠軍咁濟
半年都練唔到多兩隻英
你想riot點做
geng有keep住ban你見zeus同bin拎出黎都發揮得好好,隻閪野前排buff左招q的cd同移速,而家仲要岀三相九頭蛇血手,3件已經可以切爆你後排
師兄唔好諗得咁簡單你咁樣同G2先手Jax 比藍寶玩到坐監冇分別
仲有bengi
咁又冇
其實我覺得正常 T1 風扇都做哂期望管理
都係個句 你地唔係覺得廢老咁既態有得羸呀? 過到左狗都過唔到 chovy
ddos到有得打機已經算好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞