[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1555)

1001 回覆
7 Like 29 Dislike
牙老真係respect
隻手痛到面容扭曲都堅持到呢一刻
比著某個叫upxxx應該晨早就退賽叫人求其頂佢個位
doublelift果陣死老豆老母都照打又係好堅
應該佢地同g2打訓練賽 學返黎
bb 又係yauso打tf 同啲人話caps lec用過黎打中
諗下zeus camille, 中ksante都得
係有屌佢輸出能力唔夠 英雄池問題 但係佢有大心臟 如果大飛退役 唯一睇T1嘅理由就係佢仲喺度
faker玩過中路ksante同naut
不過今次唔pick
中路輔助游返去韓國啦
今次guma有次訪問話tier list 係贏左就繼續放係top 輸左就向下調
唔知係咪成條team覺得係lck打魚腩贏就一直keep住用同一戰術放到最高唔考慮其他野
話時話 ZOGK 應該得 Keria 未收過 Truck
唔知今次會唔會有
印象最深刻5場加里歐成個場周圍飛
jeri都練到出山
仲有咩英雄池問題
個問題係佢打魚腩都係玩aatrox, ori, rell +雙ad
你個新嘢係新喺ez sup

唔係馬後炮
打緊round2開頭嗰陣已經話gen肯試好多陣(雖然有時玩得好柒)
同上年比好唔同 E.g. 輸完kt之後狂玩senna
九成都係上年vs blg柒完知衰+金洙
佢邊敢搞事 想做另一個尺咩 雞蛋就應該好似Bang咁屌鳩個輔助 咁先有用
當佢俾caps單殺嗰陣你就知呢個M S I佢狀態差到
夏季賽姑媽可以學betty玩ez ad
主要係望撚住垃圾桶同埋knight 真係唔想見呢兩條蛋散拎
John未
https://x.com/Yicun_liu/status/1791853053026750652
原本唔想喊 見到牙宙依幾張相 即刻眼酸
應該又無事睇韓網熱議都無人講keria 都係話faker打得差
13號好似GenG病完 依家應該冇事
今日佢盡哂力啦
版本唔岩佢都打成咁算係咁
我淨係記得花生搶巴龍 跟住就被kkoma 屌撚到甩褲 之後就變得畏縮
如果姑媽學bang咁一下打落k塊面
k個頭會360度轉一圈
根本都唔關事
你而家試陣永遠都係陣試同一套體系唔同英 俾你發現ez 打線好勁咁又點 咪又係要靠上路劈死人同埋中路開團
永遠唔肯試中路唔使開戰嘅大核 唔使練四保一AD
咁複數帽子都勁既
真係唔明點解佢咁多fans? 高又唔係。 鏡頭個妝濃到 我係班韓妹要追都追韓星啦,追個矮撚托柒咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞