[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
我係問優點game入坑
1. 估「體力好」呢句時 細金望向大金怕羞笑住拎個手牌放係大金頭後面
大金feel到之後輕輕轉個頭黎hi細金隻手同塊牌

2.估另一題時個題係形容個個人高冷之類 兩個怕怕羞羞咁同時對望大家 大金細細聲問:「我應該唔算高冷?」 細金笑住答佢唔算

呢兩個位sweet到一個點 一野入左坑
係喎 完美助攻
我係大金迷 其實係因為佢先睇呢套劇
發覺冇一個女主角比智媛更襯賢哥
之後就好想佢地真人都一齊 再睇埋咁多花絮就出晒事

版主巴打下個post可唔可以加埋呢張相

賢哥IG張相應該係拍呢場戲個日影
戲服都冇換
我一開始睇發佈會又係以為唔熟
睇左3、4集先睇埋其他訪問
第一次覺得有啲唔對路係呢段
我覺得正常同事唔會咁答呢個問題

https://x.com/elfhamefaerie/status/1786397231060603192?s=46&t=XpvxY2ziBUbgZ_hzWg99tQ
呢個訪問另一個正位係
有題英文訪問問佢地第一次演出做夫妻有咩感受
大金一野就拋左個波比細金問佢覺得點 + 期待嘅眼神
細金秒答:我覺得很好再望翻過去
大金爽到癲左係咁點頭
有冇可能係細金幫佢影
入坑容易 出坑難
大金問細金d語氣仲好溫柔
宣傳期間問細金記唔記得德國kiss咗幾多次
問完之後又怕羞
細金話記得
大金又暗爽
之前大金拍劇d訪問
都無咁溫柔
呢集又係入坑必點Reaction訪問
溫柔到大金d fans話唔認得佢
又唔尻叫又溫柔
細金又係咁學大金d語氣
兩個好似有個結界咁
再有埋大金變臉呷醋
好正
https://www.instagram.com/reel/C6N32InRRWR/
我要嘅好簡單 就係純正嘅糖
大金成條片得呷醋果段係個人冇側向細金
其他時間膊頭都係斜去細金到
仲要男二同細金一齊笑果段細佬同女二都唔敢比反應
仲要有咁甜得咁甜,甜到涸喉就最好
細金勁嬲咁望住大金
果下真係勁好笑
佢對其他人都唔會咁
大金見到之後怕老婆mode上身即刻收埋跌個兩舊 好正
https://b23.tv/BeOZqPa
B站又一神剪
打定底唔係糖黎
大金新廣告照
呢度真係令我有一秒以為佢哋關係唔太好
但我又諗細金性格冇可能會有人討厭,所以覺得好奇怪

後來睇返覺得係細金終於想專業做男女主角傳統對望pose俾記者影相,但金生get唔倒或身有屎唔敢望
睇到隔離CP瘋狂營業
再睇返雙金覺得好好笑
竟然係因為扮唔熟太多破綻反而係坑底躺平出唔返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞