[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
岩岩rip曬隻碟入電腦 之後再一張張咁將呢十幾隻歌嘅封面圖入返曬入去
依家覺得好舒服好完整
成套劇德國戲份只係拍左20日
而大金完劇幾乎只係放德國相
今日真係有threads見到呢段

我真的要笑死
今天一早就看到社群上在討論韓國DC猜
秀man今天發文機率大概90%

因為,今天智媛有新代言出來
(新代言是人工淚液)

欸?!!這不是???發文了?????
有沒有這麼巧~~~~
台灣秀彬真係極有心機
即搵埋大金啱啱ig張相係邊到影
https://www.threads.net/@auchiehlin/post/C7T6O_vvIM9/?xmt=AQGzZ7p3zhCg3Qm2-SmkqL1s3YYCcvxaSgHDm-IRA1fybQ
諗起佢之前應援車問卷
問佢套劇有咁值得睇,佢寫德國仲要加個心
唔估了
有關於細金活動/廣告就係大金po野時候
恭喜你 最鐘意哩張
多謝
咁多款得呢張係細金單人大頭 真係好彩
不過都係果句,只要唔係中細佬果張就好ok
見g-market仲有,但點知佢送唔送香港?
放入購物車之後可以簡送到香港
再簡送貨方式,無記錯有4種,但我通常都簡順豐

送海外會有隻飛機
G-market寄呀
好平咋嘛,連SF運費230有找
https://www.threads.net/@siew_chun_08/post/C7UE5ExSmtK/?xmt=AQGzV4uVappIhGCYydZD9jB67rN1_bhWs-vGrvojmMPkdw

細節 有冇ost到左手嘅Ching證實下係咪真 有人話ost嘅星星貼紙好似劇中bb房天花板咁會有夜光
點解我喺g market度㩒連埋運費要$270既
g market內有幾間代購
間間價錢唔一樣 我訂個間今日開黎睇都已經冇代購
成日喺條街 巴士度睇片 然後係度傻笑

係呀 我一收到第一時間遮住睇下係咪夜光
返到屋企就同老婆講第時生b 嘅話我地貼係天花板
+1 琴晚又去b站睇雙金名著
原來係tvn宣傳講主演對對方嘅印象

大金寫細金專注力高etc後面有加個心
男人老狗咁做都好出面
有冇link
訂咗ost了 見大家都大讚
追kpop 綜藝去到買產品都試過
追劇追到買埋真係第一次
訂左等貨到前,做定心理準備一拆開抽中細佬果張playlist card
見到真係有韓國人中左
https://www.threads.net/@bisoogeenii/post/C7VPdHgvFB5/?xmt=AQGzzncDHqDgQyhCNqx33qRtAiTtu719QgRHorRX0th5Uw

有冇人同我一樣,當初第一次睇到呢一幕果陣係諗原來佢哋真係唔熟同埋冇默契,我以為細金想做心心加互望pose ,但係大金唔領情,仲諗咁pro 可以咁快抽身,戲同現實分得咁開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞