[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
好想知

想問係咪首映禮?唔知大金會否出現呢?(大金同秀智friend)
類似優先場 會有演員謝票
thanks
永遠翻譯完都係唔知up 乜
大金bubble用左個表情符號
韓網搵到細金以前有話過自己成日用
我啱啱都諗緊點解佢會打呢啲顏文字
有冇追開大金嘅巴打絲打知唔知佢平時常唔常用顏文字?
大金滑雪好勁
佢真係將每樣野玩到極致....
踩單車 bowling 都係好勁.....
可以去比賽了
個漫畫幾好睇 嗰陣都有諗過如果要拍做劇嘅話會搵邊個做女主角
唔怪得之佢話自己同白賢佑有93%似...
賢哥越睇越完美....
外國網民咁話佢:He knows how to hike, bike, bowling, singing, acting, modeling, and make jiwon fall in love with him
Pro Soo Men Kim Soo Huyn
有人搵到賢哥今日泡泡首BGM
https://www.youtube.com/watch?v=qFLhGq0060w
Tell me what you really like
Baby I can take my time
We don't ever have to fight
Just take it step-by-step
I can see it in your eyes
'Cause they never tell me lies
I can feel that body shake
And the heat between your legs
台灣發生咩事台灣秀彬thread結束喎,版主話要轉做團購網,又話關心台灣
點解好似咸濕歌咁嘅
可能比人攻擊掛住追星,唔關心下自己國家?
睇到了,好似有法例通過官員唔可以在議會發言,而家好多人圍立法院
Weekend 個形象就係咁⋯最後果句
追cp最辛苦真係等官宣
明明睇花絮/幕後流出果啲佢兩個真係有啲野
最驚就係有拍拖但最後分開左
然後cp粉乜都唔知

呢個答案within 3年內應該點都有
唔信大金40歲前唔結婚
係爭在係咪同細金
唔敢想像佢同細金以外既人一齊
唔敢想像佢同細金以外既人一齊
希望大金拍新劇之前比心機追下細金啦
去濟洲島寧願騎單車上山都唔約細金望下海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞