[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
本劇集討論區由10/5/24開始轉為雙金-
金秀賢及金智媛之討論專區,希望各位多多支持!

《淚之女王》(韓語:눈물의 여왕,英語:Queen of Tears),為韓國tvN於2024年3月9日播出的土日電視劇,由《來自星星的你》、《藍色海洋的傳說》、《愛的迫降》的編劇朴智恩執筆,及由《需要浪漫3》、《不可殺:永生之靈》的張榮佑(韓語:장영우)導演和《黑道律師文森佐》、《小女子》的金熙元導演共同執導。
上個爆就轉過嚟,thx
完咗先嚟追劇,琴晚睇埋結局
劇情超多bugs係咪討論完咗
之前一路睇大家都一路插
bugs多到一集爆一個post咁濟
唔介意嘅都可以拎你見到嘅野出黎一齊傾下 我地成日睇睇下又愈睇愈多(無論係bugs定糖)
Thx 樓主
大金成個腦都係戀愛

細金其實都一樣提開
有個訪問係問大細金最鍾意嘅scene
大金答婚禮
細金答德國(解釋冇提過嗌交,只有美好嘅回憶
其實之前追直播呢度都係屌到爆post
好多人靠男女主角同配角們演技先睇得晒
所以我係到都唔係劇粉太多bug
呢套劇唯一要讚嘅係寫夫妻心境變化同大細金感情線寫得好細膩
當然演技都幫助昇華唔少
我睇呢套會只睇大細金對手戲
D情緒代入感好正
大金又被人篤爆
仲要有個心係德國
之前係一集一晚屌爆post 。你講嘅bugs 之前大家一齊屌嘅地方。所以巴絲,you are not alone
做賢佑呀哥個演員上黃金漁場做訪問有講
話自己見到賢哥件長羽絨就問佢邊度有得買
轉頭賢哥就俾洪家白家演只每人一件長羽絨
https://www.bilibili.com/video/BV13H4y137BV/?spm_id_from=333.880.my_history.page.click
個編劇寫感情戲就好
d商戰/法庭都好明顯認知不足
得唔得嫁大金
唔知細金get唔get到呢
新PO 留名先
再有新糖

活動介紹稱呼細金做Mrs
連外國人都
金太
Lm
Lm
之前又話係同公司嘅後輩新人既
咁突然嘅咁一定有感情線啦
呢個應該係配角,金時恩係女主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞