[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
白賢佑同都敏俊無分別
但大金靠演技提升咗自己
所以佢演出淚王好過星星

其實我都唔鐘意韓劇常見的暖男人設
太公式化
無咁完美就好難高收視

大家都想喺電視入面活喺俊男美女,完美人設既世界
我比較鐘意黑暗榮耀、台劇我們與惡的距離嗰種現實劇,淚王星星都係睇演員,當然星星劇本比較好,亦無爛尾
唔出ig百想post唔係好明有咩含意
應該係話佢之前有到場都post,今次有拎下獎一個post都冇
因為佢掛住post德國
cp fans話因為細金無入圍,所以大金得人氣獎無出ig post,我覺得只係大金比較重視演技獎,唔係話大金當晚在泡泡出TT logo咩,要粉絲安慰
咁之後果8集真係演技大爆發 想知大金仲可以參加咩頒獎禮
同埋淚之呢段時間上 算唔算炮灰檔期
睇下青龍獎有無機會入圍,條件係在收費電視/串流平台有播放+串流公司有份投資,我就唔知淚之女王有無netflix投資

原來上年秀智攞咗青龍視后,打敗宋慧喬
俊男美女無問題,但男主人設太好太誇張,可以話係毫無缺點,已經唔係主角威能就解釋到咁簡單,係全方位無死角有時睇緊劇諗到男主咁完美其實都有少少出戲。不過當然,金秀賢演得好好,睇佢做呢個角色都係一個享受
反而女主有明顯缺點,所以一路睇佢既轉變係好睇好多,不過可能同呢套劇比較側重女主有關?話晒劇名都叫淚之女王
我覺得開頭人設咁好合理喎,反而愈後愈完美,到最後超人咁,太誇張
應該唔合資格
netflix有投資應該就會係netflix original series

上年唔係秀智打敗女宋
女宋拎咗大賞,女主角就會頒比第二嗰個
智媛bb生咗秀彬之後係咪會變到咁㗎?
37歲北川景子產後首次現身!All Back髮型曝髮線後移!網民概嘆真的憔悴
https://lih.kg/3700135
繼續進入低糖期
難以想像之前追雙宋/玄孫經歷嘅人點捱過
至少要捱到見面會後
https://b23.tv/p4cCCRj
呢段真係雖然短 但每次睇到都好甜
唯有靠睇B站吸收返啲糖份
同埋睇threads/微博過渡下
https://youtu.be/02_cO5Dcq4s?si=7eg3C6-kjSlvWI8S
欣賞下細金呢段嘅表情同埋中間穿插嘅回憶
好記得第一次睇個時recall返佢做手術個時一頁頁燒走左嘅回憶 真係心酸

超性感細金
搵人sd比大金比佢幸福下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞