[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
希望佢地係因為上年德國已經撻著左
計返時間都拍左就黎一年拖,感情算穩定,所以先有各自me time
https://www.instagram.com/reel/C7PTCsEvM3f/
好似睇過幾次 但舊糖都好過無
https://weibo.com/6324762682/5036465991976095
我都覺得佢地已經一齊左
可能係德國開始就曖昧關係
之後可能殺青之後先真正一齊
點都好,想佢地感情可以穩定再官宣
同意德國可能雙方都知大家諗法
但當時需要專注拍劇所以未一齊
每次重溫舊糖都諗起大金分別提過兩次「係德國lost過比細金重拾翻集中力」「係德國當時差d逃走」
就覺得個陣應該係表白過
去到後期拍攝尾聲先一齊
FF下都覺得好甜
希望成真同祝福佢地
啲韓國cp 粉真係好勁 連100日呢啲都計埋
係德國空氣都唔同啲
如果係咁樣一齊,咁都幾好
起碼佢地都有諗過,大家既想法都一致
同埋以細金既性格都唔似會想拍緊劇個陣就一齊
係德國開始有感覺再曖昧一陣
之後確認左就一齊,係成熟既愛情啊
諗到都覺得sweet~~真心祝福佢哋
Btw微博啲cp粉都幾煩,成日都🫧留言叫大金同細金結婚個啲,真心煩,好心比啲空間佢地啦
反正大金成日都會唔小心自爆既
同賢佑一樣表白左先
https://www.facebook.com/share/Ry9fxZDrtADd1E9b/?mibextid=WC7FNe
有篇以前細金訪問講愛情觀 再加埋依家雙金咁諗
大致內容係「細金鍾意「儘管如此」呢4個字,生活上經常都需要將愛情擺係次要d嘅位置,儘管如此亦希望有這樣的愛情」
所以覺得d咩事業上升期、黃金期次類係唔會影響到細金

Bubble個到好彩細金冇開 d fans煩到咁
係得大金先頂得住 可能大金見到呢d流言仲會暗爽添
琴日冇ig po
未真係結都預冇
雖然都想佢po
但出一次post幾百個留言叫佢結婚就係煩,煩過人哋老母不過大金內心咁強大應該一笑置之,佢最紅嗰兩年被人批評得少咩
呢套野聽落咁癲 應該要徐睿知做
係 希望d人對細金收斂下 驚細金頂唔住
不過細金日常應該都好少睇個個ac
做到10年藝人,去到而家當紅內心一定好強大,點會咁脆弱,以前肯定經歷過晒
細金fans meeting啲飛係邊度買
賣晒啦 而家先問太遲了
黃牛就唔建議買
ost已出貨

藍光合體
仲要冇導演做電燈膽
姐係之前錄好左定未錄
但唯佢兩位唔接受觀眾提問,驚咩呢?
應該就未錄嘅,見佢話仲協調緊啲日子同時間
全部都係問兩位一齊未
期待期待
驚冇人問關於2個角色
全部都係問本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞