[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (2)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
我覺得最尷尬係大金抬手想細金撓佢手,點知細金慢半拍反應唔切,大金放低手佢先諗住撓
我心諗明明兩個都係專業演員,發佈會影相環節呢啲位應該好識做先係
第一次睇TVN個發佈會,尤其見到比心心影相個度
以為佢地係無默契同埋唔熟
但之後睇多幾次,原來係扮唔熟
之後慢慢就睇到好多小動作
係,我都係咁樣諗,點解可以一啲默契都冇,同陌生人一樣
睇發佈會果陣我係咁>
跟住睇埋其他訪問>
再睇埋花絮>
佢兩個真係鬼馬
之前未播睇咗人哋cut出嚟發布會
我都覺得佢哋唔熟
尷尷尬尬咁
話晒拍咗成年都唔熟
有古怪
但之後睇花絮真係入晒坑
第一次睇真係會咁覺得
之後睇人cut出黎嘅片就覺得唔對路
再有時睇到其他劇宣傳 明明d主角都可以好自然做動作同派哂糖
個刻起就覺得佢地係扮野/曖昧嘅尷尬
再quote翻大金講嘅「愈唔自然先愈要擔心」
尋晚開咗愛在大都會黎睇
金智媛真係好吸引
打開見到有諗過係咪 岩岩睇到你咁講即試原來真係有
呢盒野真係幾有心機
咁快就毒奶人
無事嘅
溫馨提示姐
我尋日拆包裝果陣真係好驚
抽咁多年專輯 發覺越有明顯唔想要某一張 出現機率係會3倍up
越想要某一張 買15隻都可以一張都冇
平常心就會好似清你咁 一發入魂
買隻OST就係等於買帖同婚禮禮物
同打機抽野一樣, 識得讀心
https://www.threads.net/@_21oc/post/C7UPGQwyMM3/?xmt=AQGzkbOw6ADKp5v40xmv8OAN7bEBxwIC2Gpc6g3gD08hhw
對比雙金 其他劇主角大大方方派糖宣傳
不過就係因為雙金咁樣 先令我第一次追真人cp就沉到痴左線
第二次
上次係我的出走日記 都有細金
韓劇ost 碟抵買啦 2百幾蚊但包裝精美 好有心思

中哂
會唔會太準
之前個韓國算命師又係講到佢地perfect match 咁
吊在俊要坐主家席啦
好奇一問
你哋係點入坑雙金的
我自己係睇層層疊條片
見細金輸咗大金即刻執起積木望住細金
同埋大金成條片好多時都係膊頭痴住細金
同發布會太大分別
從此就入咗深坑出唔返嚟
我係喺連自己都唔知情嘅情況下入咗坑出唔返黎
我都係
邊集 未追哂
演員訪問嘅遊戲環節黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞