[有片]點樣做gym先會做到好似呢條友咁?

198 回覆
26 Like 175 Dislike
Better than zero, amigo
newbie gain唔係用時間去睇

簡單講係一個人既初始肌肉量增長係比較易

例如頭5kg肌肉量

假設一個人鳩操2年都係增到2-3kg,佢都仲係newbie gain階段

另一個人堅操半年增長5kg,就會過左newbie gain

原來同一條片最後有出
根本冇分別
姿勢唔啱又唔搵教練
野又食唔啱
浪費4年時間金錢
咪搞咁多野啦
四年呢個速度真係好慢 希望佢喺 ig 寫嘅 #day21 先喺真 個form錯成咁 四年應該計埋佢rest day 加鳩跑/打波之類嘅帶氧運動 其實咁計嘅話我要由小學開始計做左十二年(有四年冇做咁樣)+100日
先變
咁樣就同佢差唔多
其實佢21日可以粗到一圈都好勁吓
總之真係唔好同人比 comparison is the thief of joy
有自律經常做gym就已經屌打一堆得把口嘅人
各位做尖加油
佢D片 無一個動作係做岩
點會冇分別,港女最鍾意呢種身型
佢個問題係出係個樣
癲狗你老母狗乸就有問題 答咗你 唔關味覺事
練到個頭抬起咗
唔份氣
認真答你,平時屌太多女岀太多精所以精、氣、神不足
但你睇佢條腰就知係一條屌閪腰
咁味你老母咩懶音狗
啱啱啱
啱你老母臭閪呀啱
自己錯乜撚嘢都唔知

乜撚嘢叫味攪到咁
味你老母個臭閪味
佢話4年你又信?
170 40kg應該去睇醫生/營養師
係咪身體有吸收問題再開始健身比較好
on9有必要誇大咩
點解消防比狗做 SO 定Man 好惡做?
點解唔搵4年整下個樣,操完都以為你係排骨仔,仲夠膽出片,肯定以為自己一拳打死馬果啲衝動撚
師兄操左幾耐?
聽佢講野似係連個腦都唔夠營養
而家D女中意排骨?
主要睇樣
而家個時代好似係興美形/男生女相配纖瘦身形
美形樣,我理解嘅,邊個唔鍾意睇靚野
纖瘦就未get到
自己覺得好恐怖 好似轉身唔小心high到佢都會入醫院咁
Ching 建議驗眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞