DIABLO IV (47) XBOX/PC/PS4/PS5 - S4 回歸,半年一個post

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
而家暗召應該最勁,如果打高層
電腦搞唔掂就Cloud gaming
想問下D斷手斷腳同埋人頭係放去邊到召?
想問下而家Barb 打到就黎60lv 邊到可以打d 暗金裝

同埋個d門票boss係咩黎
低語拎獎隔離有個洞,走入去
新手想問死靈召喚流用唔用到壓制傷害?打到把三太古但係壓制傷害
你諗到方法寵物可以出壓制就食到壓制傷害
玩左旋風一陣覺得好煩 可能未成型 轉左猛擊簡單又爽快
主流係咪狂谷魔像做一拳超人?我見有人谷到傷害5000%以上一拳幾十億

另外有一個就係放棄魔像玩亡靈大軍

唔知邊個勁
rapid fire 要好多操作
heartseeker victimize 就好食裝
都係打boss計好stun bar放地釘再暗閃翻去3+1,傷害夠高基本2輪內秒到boss
慣咗咁打其實又唔會覺得好多操作
victimize 最重要要谷幸運,唔夠高個傷害打唔到出嚟,vuln dmg擺其次
我用果陣唔係打BOSS 死, 係打卒死 條中坑屙尿箭箭速好慢加花灑好曬MISS
又係普攻3下再用核心
rapid fire 要好多操作
heartseeker victimize 就好食裝
都係打boss計好stun bar放地釘再暗閃翻去3+1,傷害夠高基本2輪內秒到boss
慣咗咁打其實又唔會覺得好多操作
victimize 最重要要谷幸運,唔夠高個傷害打唔到出嚟,vuln dmg擺其次
我用果陣唔係打BOSS 死, 係打卒死 條中坑屙尿箭箭速好慢加花灑好MISS
有冇人係intel 13 14系嗰個問題係咁彈game
有冇方法點搞
12 琴日hang咗2次機
玩亡靈都係配合魔像增大佢個傷
有個精華係放亡靈+僕從70%傷&-傷90%
有無試下熄佢個乜鳩nvidia reflect
我都玩唔慣屙尿箭,佢問題係唔可以屙自己身上,搞到一定要拉距離,仲要預隻怪衝到個落點位

同埋依家打卒靠閃避坦住,dodge fail靠Dark Shroud食,所以盡量唔好食dot傷,咁樣就唔會俾dot傷食咗dark shroud個層數,就算dodge fail都唔止於俾秒

後尾轉去玩penetrating shot,簡單易玩,裝都未推盡都可以打到70pit
睇nga有講好卡就del左diablo檔入面個dstorage個檔
彈game唔知有冇效,我用左係開裝備ui同過圖load都冇點卡順番好多
用AMD 未試過有事
我屙尿箭推到87 但係穩定快嘅要落番80 啲裝未夠勁
竟然12都有
我自己係set返fps落60
明顯少咗彈 但都仲係有呢個問題

諗緊係咪要搞bios 不過唔太想掂
垃圾煙條又輸
咩精華嚟
玩玩下都ok
應該可以玩多一兩星期先厭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞