DIABLO IV (47) XBOX/PC/PS4/PS5 - S4 回歸,半年一個post

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
法小火龍用到幾多要轉?
見主流後期都係暴風雪或冰球?
你得閒就加我
三太古腿甲
智力
護甲
每秒生命回復
+ed
貼係到算 有無人要
佢撚緊你咋,你仲咁好心打咁大段應佢。
個傳奇係骷髏各+2,放頸鍊x1.5咪變+3,你放雙手武x2可以變+4添
我陣間又試下放落雙手武玩下
btw,骨矛應該點樣加傷害,打落唔知點解硬係好似覺得冇乜力水咁樣
點解s4 好似救返隻game
你有冇去浪潮召隻王出黎果個位度升先
只要有人keep住召隻王出黎 d怪係打到你手軟再加不停執碎片去開箱係升得超快 如果你周圍跑係度打怪儲碎片開箱緊係唔快
呢個位係多怪,不過勁多人都係企係度等人開,無人開就走
因為有大改動囉
要玩到邊先會見到d大改動
咁你都幾唔好彩 我見親都係不停有人召
節奏快左 D裝多左花臣
如果重新開隻新人玩,洗唔洗又跑圖咁on9
你之前冇玩?
以前d裝唔trade得
以前浪潮on99
以前材料唔夠用
以前要畢業基本上一定要有軍帽 冇軍帽你永遠追唔上人地 仲要不停打材料刷同一隻王先會有機會出

今版多左既有
淬鍊 每件裝兩條詞 增加左可變性
精鑄 件裝升上去有機會好屈機
呢兩樣野其實好緊要 diablo當年能夠成功就係因為d裝好隨機 以家呢兩樣野都比到呢種感覺人
今版仲有大秘比人衝層
打錢打咩好?好缺
我剩係玩左0同1季,2隻100lv
然後岩岩入去練唔覺練快左好多
同印象中比,係方便左,浪潮箱變曬神秘,怪又多左仲有得召王,但未去到好大差別,所以先問下要玩到邊先真係feel到唔同
可以揀飛主線,一入就係完整進度,然後1lv就可以出去打浪潮
唔係掛 你有玩s1應該feel到好大分別 浪潮以前d怪都冇咁多啦
神秘箱係因為你仲係世界2 當你上到世界4 d箱就好似以前咁
我玩到s1 就棄左
咁爽
要你曾經主線打曬100lv先會咁開俾你好似係
有冇人可以幫手過世4尾2隻王 BT160729#26475
暗金係咪有得 交易?
想玩 Rapid fire build
但刷極都唔跌隻戒指俾我可以點
有冇巴打有得賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞