DIABLO IV (47) XBOX/PC/PS4/PS5 - S4 回歸,半年一個post

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
見人講都係一完血霧就要走難
冇玩S3但諗住會玩S4,死靈召流起手睇下點玩野蠻先
有冇洗埋血霧啲詞條
你指血霧減cd? 血霧就算cd短到得番1秒 完左到再開果下animation都係會食到傷
用加長
印象中好似可以加到5-6秒
咁長時間啲兵仔都清晒啲怪
有時見到某d youtuber都幾撚嘔心
之前出LE就講到d4地底泥狗都唔屌
點知le極速收皮
依家d4季到未開就已經日日出片痴人氣
最慘係我明明冇訂閱都會跳出嚟
其實仲有冇人玩
S3的確狗也不屌 佢哋無講錯
問題係當初吹到LE天上有地下冇
依家為流量要食回頭草果下樣衰嘛
新一季新開始 無話咩回唔回頭草
LE 剩係得一樣野好過D4
就係 個整裝系統同倉庫頁數/同埋有物品filter
其他可玩性,畫面, 全部都係輸俾D4
我就好均真, 如果要比 一定係POE->D4->LE
利申: 3隻都有玩
LE我覺得比d時間有機會做到grim dawn咁既
始終開發果班似真係打開機
但當初踩D4捧LE果班真係吹到太大
D4 都不得不承認S2之後先叫做係一隻GAME
S0 同S1 之前就真係幾垃圾下....
而家去到S4 總算改到隻GAME 起碼叫做玩得下
(雖然已經冇佐人氣)
有,利申

S3 咁垃圾,ching都玩得落
身為打寶GAME死忠既我, 都頂唔住
我有玩S3
除左門票同低到令人髮指既uber unique
我又唔係覺我實係咁差
起碼打新果幾版
已經可以一關做晒fram高強度gear 升蜘蛛 升顛峰盤
已經比之前friendly好多
S3完全無玩過 S4除咗死靈仲有咩職玩得過
Sorry 語癌
我又唔係覺得真係咁差
法師玩唔玩得過 S0 S1玩野蠻人 今次返黎想試下玩法師
今季係死靈季
野蠻人
我ptr果時打到70層之後d野唔係清得咁快就好濕滯
冇計既 youtuber就係content creator佢地要多d content先可以吸引人睇從而賺錢
同埋season4大更新好多棄左game既都有興趣番黎玩
有冇大佬分享下今季職業排名 想知游俠係咪都係最廢
諗緊法師定死靈開荒
遇到屠夫慘過做雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞