DIABLO IV (47) XBOX/PC/PS4/PS5 - S4 回歸,半年一個post

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
第幾層意思係世界幾?
世界3
你龍卷風刷70層?
係大秘境70層, 定係惡夢地城70層?
sor,我好似未打過噩夢地層
放底個code
日日喺度更新檔案掃描檔案 慢撚到
屌你老母臭閪
battle tag?
地城70定大秘境70先
我打到大秘50已經比莉莉絲秒到仆街 要打幾輪技先殺到隻王 中間就係玩電流咁
旋風蠻冇咩可能打得嬴高層70+ 大秘wo...
打王勁R J , 次次都要等戰吼CD完 先有DMG
我諗佢講緊普通地城70層?
咁係咪個陣玩過死靈,今季可以玩其他?
我只係知我死靈打大秘60up 中任何招都係即死
滿抗滿甲27k 血
今季唔玩死靈不如唔好玩
可能佢套裝好頂 我見rob狂暴都10幾萬攻既
我諗好多人分唔清70層係講緊 惡夢地城, 定大秘70層..
惡夢地城就算100層 係易過食生菜, 冇咩討論價值
ROB 都轉佐冇玩 旋風沙暴蠻
佢要打高層大秘 一定要玩 普攻扑扑果招
佢旋風蠻 剩係用來速刷 浪潮only
天使之息係咪都係刷浪潮最快 同埋d錢勁唔夠
係, 同埋錢始終都係唔夠用, 就算有解低語
我諗後期可能汁裝都要賣埋佢好D
緊係大秘
旋風沙暴 都屌打到大秘70層?
咁你套裝應該好牛B
玩呢招技 成日要靠3戰吼先有DMG
一CD 就空窗期好麻煩
配招問題 大陸仔個D ON9既 100層都未到就話打到100層
睇晒暗黑核同鬼佬網
發覺後期冇人會研究 旋風沙暴 打高層大秘
BRO 你旋風沙暴 打BOSS 唔吃力架咩
3戰吼叫撚完 果一下旋風好大DMG
但一CD 就要等
巴打share下套裝
你地啲裝係等哂有太古詞先強化同開洞?
一係躍擊一係揮擊續繼打 打10秒左右隻BOSS就訓底 起身前就殺左
打唔高 可以用8秒CD鞋淨放挑戰吼 無限續 根本殺我唔死
我都想知佢點build up
我暫時玩落, 旋風沙暴
剩係可以靠戰吼果一下 沙暴風會大DMG
一打高層大秘境 , 3下戰吼叫撚完
跟住就冇DMG, 旋風斬 既沙暴 唔夠力打BOSS
要等戰吼CD , 勁辛苦
死靈純召打緊65 打王好睇抽邊隻
有兩/三隻好難打 可以直接走

睇黎要無限血霧先有得打上去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞