DIABLO IV (47) XBOX/PC/PS4/PS5 - S4 回歸,半年一個post

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
後期直接睇有冇太古詞條就得
冇就直接碎
呢個Season終於唔駛鑑黃 呢點做得幾好
我全部裝戰哮+傷害 130lv之前全部無腦輕鬆過
靠戰哮加傷仲可以無腦過大祕境30lv

再之後應該要改build玩其他
野蠻人 旋風砍沙塵起碼中前期好爽 仲爽過拍拍熊

不過後期130lv後要轉build
唔留岩屬既裝衝裝4次回一次都500萬你洗?
黃裝拎黎分解/岩岩升難度個陣用
淬鍊✓+附魔✓
之後先精鑄過3關 衰一次重新整仲好過係咁洗
而家要整既一完美神裝都幾撚難
要3太古詞 然後 卒造唔好FAIL
跟住再精鑄, 4/8/12 最好結果係要抽中最勁想要果條詞
玩到棄GAME 都未必有
先淬鍊兩屬
再附魔洗岩 洗到100萬之後個下唔要 哂500萬
精鑄回一次又幾百萬
我都係 去武器台 果到 卒鍊5次機會先
睇下中唔中 (起碼唔洗錢, 剩係要材料)
跟住先去 附魔 (要洗錢, 後期都係唔夠用
最後去精鑄 , 但抽唔中最想要果條 都係局住用先 , 2頭唔到岸
如果唔係太古詞, 都懶得再精
強化3次機會
第3次先走歪你會唔會重置
好似隻隻bd都無得割草便秘咁,連野蠻人後期都要變普攻流,點玩
強化3次?
唔係幾明
懷念打10幾憶既 先祖鎚
真係最爽
即係精鑄嘅+4/8/12
你果件裝靚唔靚先
太古詞來?
定係普通野
假設姐
啲手套通常開技
強化緊係想加落招技

頭兩次都抽到加落技
第三次先歪咗真係血都嘔出嚟
之前都話有d爽bd玩下,就算改到比你用到神裝刷怪唔爽有咩用?只係張碟餸擺盤靚啲,班廚師都係咁垃圾
強晒全身先, 仲有多餘材料 ,先番來再整
BTW 如果係太古詞果種, 真係死都要追到第3次 都要中
如果唔係晒佐件裝
而家野人 得 普攻猛擊, 同旋風沙暴
目測要打大後期應該都係 普攻猛擊流係最勁

冇得玩 先祖野人/同衝鋒野人
NERF 得太多
但上幾季咩心自動屍爆自觸鬚自動咀咒已經玩過死靈仲未玩過德魯伊想試,不過今季死靈同上幾季個自動唔同既話,又可以試下既
昨日見rob打boss狂死灰到,轉左普攻可以打boss,不過打圖卡到hihi,明明測試個陣都好似好好玩
係囉
其他部位單太古唔打落去又爭緊啲咁
重置500萬勁貴
我覺得隻GAME D錢都係唔夠用
以前明明話減少金錢數量消耗
但根本都係唔夠用,
垃圾GAME 想你耐玩
我都唔想玩普攻猛擊...
睇落去勁悶,,, 剩係普攻
冇咩特效, 同冇打擊感
而家局住玩緊 旋風沙暴
依家等緊個交易網開返
將啲裝賣緊啲出去先有錢搞吓嘢
唔做交易
冇可能夠玩
game既節奏都係好慢.......

升升下訓著左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞