坦克最錯真係整撚走丙朗

388 回覆
741 Like 382 Dislike
求撚其啦

focus 嚟緊割邊個仲好啦 成堆毒瘤
又咁講 坦克話要佢心目中嘅紀律
佢覺得唔聽佢話咪賣鳩咗佢囉
先唔講丙朗仲有冇貨賣 最少佢呢個年紀 吓吓都仲會努力練努力跑 就算提子B廢唔聽佢支笛都唔出聲屌佢
話晒佢都拎唔少榮譽返嚟嘅球員 做細嘅見佢咁仲賣力 自己仲會係場上度步咩?
迪基亞單嘢 講真以佢質素 可能近年跌咗啲 但33歲龍門仲要世界級水準 冇理由搵件國米踢咗廿四場嘅黑鬼去頂
我點睇都覺得坦克係買阿積士人入面抽唔少水
果期岩岩最細果個未出世就夭折? 比啲時間人都唔得
同埋主因都係季前操過
擺明特撚登辣牙朗啦,屌佢老味金球 球會legend 出來踢2分鐘?仲要比人大炒梗
迫條撚咩,牙朗係皇馬時期又唔駛、最緊要要踢得舒服同入波,叫佢留力前場等餵仲好啦,垃圾躝坦唔撚識因才施教
成間球會都錯撚晒

跟本當呢間嘢搖錢樹,無心搞

咁多年貴買低賣,個個領隊都係箭靶,揀得做曼聯領隊都係垃圾
牙朗第二季踢watt跌到咁,應該都係幾樣野影響
冇跟季前操,獌既醫療同設備垃圾
谷唔起啲球員狀態
之後佢自己走左去同埋約interview
根本唔係一個專業球員既態度
做到咁樣仲點留佢
之後send cv更加全歐洲有眼見
唔俾佢做主力佢就數臭你,做主力佢又孭唔到重飛
仲有牙朗黎之前sob帶緊隊波係幾好
雖然我都覺得係虛火,根本成隊獌由上而下都有問題
成單野得祖雲達斯甩到手係大贏家

坦克仲有得教其實都唔係好明點解
球員傷到咁我唔認為佢完全冇責任
無論出咩人禁區頂都係真空
琴晚打阿狗,麥湯下下插入小禁區
睇落似係同假撚打雙塔啦
但又唔見有燒味波,椰子都識9981斬
得一個加拿曹係到自己舞,一係左腳落底一係右腳大位射
擺兩個咁高既入去但又唔係打燒味
咁點解麥湯個位唔出大力神,起碼幼細啲
唔駛懷疑,我係朗家軍
但c朗成日會埋怨隊友,又錫身郁啲就跌投訴(般奴又係)
最仆街係搵記者爆更衣室野又唔拎出黎傾,
果時幾多曼迷都想佢走,
破壞晒仕氣
對熱狗靠佢戴帽先贏到
對面領隊都話今場只係輸俾c朗 唔係輸俾曼聯
美斯黎香港坐就好撚專業咩
咁多年嚟荷蘭教練比我感覺都係用人唯親
永遠都要幾件荷蘭人+幾件子弟兵
條黑鬼勁撚醒
果時c朗10場入一球 空龍唔入
依家去個排名60幾既聯賽就喺打飛機
仲要對親榜首都無表現
咁都有得吹 笑死人咩
唔止香港,佢打美職都成日散步
都係好撚唔專業
不過唔好咁肉酸啦,下下拉埋美欺黎講
美欺閪,牙朗上電視唱自己球會又冇問題咩
其實係得班朗狗仔成日陰啲陰啲想洗底姐
朗狗仔唔識波唔係第一日知㗎啦
三屆金球獎得主都係咁話

小花散步唔係第一日嘅事
佢踢緊疤狗時都已經散開步
踢PSG連企都懶
瞓埋落地下
得施丹先可以令到C朗乖乖地坐後備留力
去到蛆又係要場場正選
連佩狗都話C朗有撚病
留丙朗可唔可以場場比正選佢先 佢最撚關心係呢一樣嘢 唔係過嚟同你踢後備 做球員教練
2014年小花為左個世界盃散左大半年步
下下散到岩胃口先開無雙
之後疤愈搞愈柒佢先跑返多啲
走咗之後又散過步
有睇波既都看在眼內

不過唔明點解講牙朗
啲朗狗仔又係都要講埋小花
等睇波識幅入黎屌鳩你
但起碼美斯d 護波俾波組織 點都算歷史級
起碼都叫唔防守都有作用
不過完全唔知關呢個po咩事
條友思覺失調
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞