坦克最錯真係整撚走丙朗

388 回覆
741 Like 382 Dislike
曼城其實冇出過價
你都識講37歲做主力係on9, 但唔比C朗做主力佢又發脾氣又攪事

好心唔好搵沙地同英超比啦,係勁既世界盃就唔會柒到甩碌

真係咁勁就唔會周圍send CV都無球會要,跟本C朗就係毒瘤黎,

依家反坦確實係站係不敗之地,但唔代表清C朗係錯
屌你攞沙特後防嘅水準話佢踢返起 明明喺曼聯嗰陣成日甩波勁撚廢
哥迪奧拿咪講左跟本無針過c朗,係朗PR 傳
身為人父,胎死腹中,情緒低落好慘,唔通仲踢到識飛咩
無廢Sir同意,光頭坦唔敢郁C朗
屌你老母廢格遜C朗諗舊返獌聯,
如果C朗去曼城,而家仲大把貨賣
話晒沙超有五大聯賽實力, 勁過法甲(c朗聲稱)
C朗真係球盲探測器,去祖之前都仲話

離開左皇馬既C朗真係靠marketing
自己放風跟住攞黎做論據話鏝城想要佢
成日話C朗最錯係返獌,跟本近年既C朗係球壇毒瘤黎,去邊隊死邊隊,意假玩哂既祖都可以玩爛
唔係龍門框大一倍,係d龍門廢幾十倍姐
坦克條on9 係抵死,但其實C朗同坦克都係累鬥累
朗迷鍾意用坦克黎洗白C朗
不嬲都話坦係廢同on9, 但C朗係必需清,朗迷面對現實算啦
抵啦
猁狗唔踢 踢邊個
佢自己約哂media interview攪咁大壇野,獌都無公開屌過佢一句,獌對C朗真係算好
咪好似C朗依家唔搵坦克遮醜 點轉移視線呀
印象派球迷仲當佢係皇馬C朗,歐國一開波又要潛啦
仲講 屌你

利申:堅定 坦out
全隊傷鳩哂咁濟
點睇都係管理有問題
朗迷仲FF緊c朗係鏝一季入50球
支持坦克Out, 但整走C朗係佢so far 做得最好既事
沙特同英超比
般狗柒到
最on9係仲有人話係朗自己搞事想走
坦d小手段係人都睇得出 不過朗去到果個lv已經不屑同你玩呢d野咪一拍兩散囉
搞清楚先 係畀鏝大炒緊所以最後都唔出牙朗
贏緊熱狗兩粒畀佢出佢唔肯出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞