坦克最錯真係整撚走丙朗

388 回覆
741 Like 382 Dislike
嗰陣曼迷話啲波畀哂C朗破壞組織,所以前鋒唔入波先係最佳戰術
吹大左,英超賽程咁密又高強度,條老人家散步又唔守,世界盃都現晒形,失憶?
有火就大撚晒嘅話葉鴻輝都踢得曼聯啦
呢兩條友根本無可能夾得埋
今季都係冇c朗喎,而家又排第幾呀睇過?

史一球王一去psg歐聯退晒步,一走咗今年又入返四強,唔使問一定係美斯陀衰家啦
請問我要找幾多次數
以佢哋邏輯,哈利簡尼都係廢啦,以前拜仁年年冠軍,一去即刻冇冠
呢句說話你留返同專業反朗三連星ac米蘭,中年應瘦,帶子雄狼講啦
扔爛多幾部細蚊仔既手機 再買部iPhone 15 pro俾啲窮小孩
坦狗呢刻你話佢有冇料真係唔撚知 上年叫做OK
今年算鳩數啦,叫俾佢搵到藉口傷兵問題

但係佢把口就真係好撚柒 exactly香港高官
傷兵多領隊都有責任檢討訓練安排
無話吹唔吹大 前鋒一定係被動 隊波守唔掂 組織唔起 你放邊個都係死 主要係丙朗搶點 觸角 身體質素 就算你場波頹到無哂辦法 9傳中仲有一線希望 依家望住曼聯係無
踢得好個時就話無朗狗排第二
到隊野踢得差就話有朗狗先要含
屌你個季佢入十幾廿球咁都想入佢數
無朗狗依加搵個人單季廿球都難啦
最撚錯,唔係趕走C朗
係趕走C朗之後又走去簽卡斯米路
大碌同般奴咪係咁鳩傳比佢
佢唔係訓低就係控甩哂
C朗係度,仲邊買賀倫,買咗都冇位踢
不過練習時間有個學習目標好既,宜家佢柱中又唔係,射手又唔係,般奴宜家仲爭玩尻佢唔傳波比佢
佢留係曼聯都係浪費時間,佢要有迪布尼呢個d傳球大師餵波餵返順腳風先掂,宜家睇佢踢波好似睇佢比隊友杯咁
其實丙朗嘅波衫都好好賣
當初佢一返曼聯即刻買咗件主場長袖
希望佢賠返手機俾最近一次上鏡頭嘅苦主先
唔好話送佢門票only
一張門票 賣番出去都換到iPhone 啦
證明係你無睇佢,最尾個季己經後尾差唔多場場比佢正選拎態,仲比埋隊長佢做,全部人踢擦鞋波,己經慢到仆街,拎左半年態連打歐霸都唔掂,而家曼聯差唔代表c朗仲踢到歐洲場場正選波
加埋班明叔個個唔識教波但就廢話多多
賠錢我俾你老母人哋屌十次都夠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞