坦克最錯真係整撚走丙朗

388 回覆
741 Like 382 Dislike
口技一流
幫老細含撚含到雪雪聲
冇記錯丙朗去到曼聯頭一季都好多波入
係之後冇跟操所以先跌watt
整走埋ddg
留喺獌咪又係對住魚腩入3,4球
大賽隱形又爭住出場
喺沙地一樣
對住中游,榜尾刷入球
對強隊就次次啞火
今年咪又係四大皆空
定係樓主想同牙朗一齊慶祝冇盃捧嘅第1000日記念日呀

https://x.com/maxstephh/status/1789344087352701110?s=46&t=xjU-PFpJQj5-zWIzHlvkuw
邪教坦話你丙朗唔走,我點買海龍收回佣
班朗狗仔陰啲陰啲突個龜頭出嚟當人失憶
海龍市價3000萬出7000萬買,自轉市價2000萬出夠一億買 食左幾多夾棍
坦克根本係騙徙
個病因牙朗咪講左囉 講真話啲曼迷又接受唔到都無計
坦克係戇鳩
但整走c朗呢件事佢無錯

球員點叻都好都唔可以唔聽教練支笛
咁樣成隊波會大亂

你話留佢向到教新球員
陣間教撚到好似普巴咁仲大撚鑊
尤其是C朗同普巴一樣都係自大狂

坦克最戇鳩/仆街係高價買水貨
明知係水貨/無態仲要一直重用
訓練又出問題搞到一堆球員訓練中受傷
C朗最慘係畀癱狗陰鳩咗嬲到要出嚟講事實
辛祖、greenwood、C朗全部都係無辜的

留喺度 坐黃望紅咁解
聽教練支笛,球隊>球員梗係無錯喇
但係都唔係輸緊0:3 0:4之後90分鐘換人出嚟踩草掛
坦sir最有屎忽運咪就係換左咁多人先上場囉
你地咪覺得換變撚個都一樣
佢就繼續有得玩落去
收人工unun腳
自大無恥應對下記者同球迷
屌人唔識波

屌你老母,場面上隊波仲衰過椰子啲防反
椰子喺西咸deliver到都要俾人請走
你條撚樣就永續
原因係因為前人炒左唔少?
正宗踩住人地屍骨上位
https://youtu.be/sTzrTVCjQdg?si=cZo2Suhn94wdV-cm
踢到咁點樣喺英超立足?係沙特容錯率高,對手廢,冇乜戰術要求先可以容許佢咁樣犯錯,喺英超咁樣失球權分分鐘已經俾人反擊收皮

同埋佢喺沙特有咁多波入唔多唔小都係因為佢有無限球權,全隊一齊餵波俾佢,但係喺英超上遊球隊冇乜可能係會將套戰術中心放喺個39歲嘅c朗身上

得罪講句,佢呢個歲數去沙特做山寨王根本就fit晒,留喺英超咪盞出醜
點樣做到正選 11 vs 11 一球不入 半場俾人0:5

想知道歷史上邊位Goat手有呢種統治力
連登仔話係就係啦
有料過全歐洲既球探同sporting directors

用沙超數據去support朗仲踢得掂英超嗰下好野
引到成班朗迷正評
佢如果依家仲係曼
咪好似胖虎咁比人笑囉
留C朗就會變左坦克走
其實最錯既一著唔係整走c朗,而係搣麥麥送旗

麥麥送除左果期表現問題之外幾乎係完美球員,紀律好+低調+勤力+冇場外新聞+服從領隊+英撚

而其實做隊長黎講 以上特點比場上表現有點更重要

摵佢旗=令其他球員心寒
朗狗自己同球會"mark"面
整咩走

教練爭在未跪係度幫佢奶屎眼,就話唔尊重
收緊人工但公開搵pro阿仙奴名嘴輸臭隊波
曼聯送佢走果時一句惡言都無,佢執到啦老實
唔瀨落佢到搵佢祭旗點轉移視線呀
換其他領隊未必有用,但邪教坦就最少止血先。即係你生cancer,一般醫生會叫你按評估做手術,邪教坦就話幫你東南西北作返幾十次法就會好
開始懷疑你係朗迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞