坦克最錯真係整撚走丙朗

388 回覆
741 Like 382 Dislike
c朗宣布咗,沙超勁過法甲
都係個句
可以放c朗唔要佢

但一定好黎好去
唔會咁樣搞

坦只係玩政治借朗立威
明知朗自尊心勁
唔鐘意後備
但坦就唔只後備 直頭垃圾時間先出

無論結果 朗爆唔爆
呢下政治換人一定坦贏
朗唔爆 其他人都會覺得坦連球王都無面比
立威

成功引爆朗
仲可以立於不敗之地插佢
唔會點會引到咁多曼迷撐佢
不如睇返邊隊事後話想要佢

你咪搵下C朗事後邊隊要佢
尋晚有朗一早嬴左
全隊入球小咗
入少幾球
'For 10 days we tried to bring Messi to Milan, but then we realized it was impossible,' Maldini said this week. 'It is too late now, but a player like Messi is a spectacle for anyone to witness,' Maldini added. 'When I read that he might even go to Inter, I got scared!'
有邊隊公開叫美斯唔好黎
又關美斯咩事,都唔同級數既球員
全世界都知你擺佢後備佢都已經躁
仲要垃圾時間擺咗出嚟 擺到明係落佢面 呢條冚家剷坦克
獌狗算鳩數喇 由普巴同伊巴個陣 都已經收咗皮 變成啲賤種冇品球隊
而家隊野咁差 就話留低c朗 留低佢只會令到c朗變罪人 成隊波跟本冇得救 球迷球員至到高層 冇一個係無辜
坦迷話有
根本一心整死C朗立威 只係權術手段
完全同狀態同球技冇關

如獲至寶咁講啲空穴來風嘅嘢
好似成班阿叔傾波咁
吹得就吹 嗡得就嗡
以為佢地有份入更衣室掃地
On99
某程度上坦克係玩死埋葡萄牙
果期踩到C朗係地底泥 佢去到國家隊都做唔返大佬
成隊葡萄牙都冇心踢
最新Scapegoat係卡斯米路
大佬,英超咩速率,沙地咩速率呀
嗰陣屌朗哥同老婆Ig Po相玩得咁開心
邊似有事吖嘛

人哋幾十億身家散心緊係去旅行玩
唔通好似佢哋班傻西00後Mk仔咁
落公園飲啤酒, 然後影住個啤酒罐Po IG打啲傷春悲秋傻西文咩
朗迷繼續搵野瀨,最叻就係講一日最衰都係坦克
咪同你班49000一樣最叻就係講一日最衰都係c朗
C朗真係球盲探測器
啲賤種蝗fans 日日吹奏c朗好勁 仲係好撚fit 係曼聯害鳩佢 戥佢唔抵 冇人要嗰陣 又唔撚見佢隊賤種波出聲話要返佢 惺惺作態
終結哥普年代
進攻足球
傳控

呢d野稍為清醒領隊都講唔出 但曼迷就係鍾意FF呢d
所以坦迷好似信邪教咁
結果對般尼都比人㩒黎打 入球破紀錄新低
坦克重玩死埋Al Nassr

搞到佢地聯賽失冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞