坦克最錯真係整撚走丙朗

388 回覆
741 Like 382 Dislike
留得牙朗就要預咗一定要有正選 叫佢返後備席閪梗面
個時個個屌c7反骨,自己跌watt係到搵野賴,然後依家連啲名宿同早排小豬都出嚟講,曼聯啲訓練設施差到仆街
依家睇返c7個訪問都好小心,講得好公道,而且c7就算唔係世一,都係歷史級球星,光頭佬只係一個nobody,陣柒味出晒嚟
以今場嚟講,如果曼聯有c7上陣賠率,都冇咁好分啦
C朗最錯就係返獌
好地地直接去掘金好過而家
求咗幾年想人回家
到真係回家
幫咗你一季 踢差少少當人係狗
牙朗走咗有排傻福踢到曉飛
只不過傻福續完份肥約就隱哂形
就算冇人賴都次次記者會勝晒
佢d體能完全keep唔到懶撚到都唔知有冇操體能
差撚到單刀都爆唔起以為佢50歲
沙地比佢hea住踢咪入到波
轉踢法=>贏唔到=>士氣低
強如高普都會有1 2季沉,比d時間啦
椰子 摩佬 v92 sob 蘭sir 坦都試過哂,重覺得炒教練有用咩?
蘭sir話齋,曼聯係需要心臟手術
摩佬都講,隊波係有virus未清邊個大家心照
其實牙朗真係頂唔緊英超
就算5大聯賽d中下游球隊,唔打迫搶,都無人要佢或者佢睇唔起d中下游啦,迫住去沙地做土皇帝
不過連登仔係識波過d球會教練同Rangnick 既
丙朗自己on9啫
好地地過鏝城咪幾好囉
攞杯都攞到手軟
你搞錯晒d因果

如果留 C朗
坦蛇點同老細 R 70M買海龍?
坦蛇個仔點出糧?
牙朗就算唔踢得都比到應有士氣紅魔,當年一野踢鳩猁嘅球員不知幾有霸氣
你攞賓斯馬做例子唔等於沙特唔係廢喎,我夠可以話有個巴塞棄將馬琴去到希拉爾都入到十幾粒啦
C朗最錯係返曼聯
以前有費蛇就話可以壓得住班管理層
費蛇退左休就邊個做領隊都死
伊巴都出哂聲屌啦
不過講真當時佢想踢歐聯
但好多大球會都唔想要佢
有意簽佢既得曼聯有歐聯同出得起人工
所以都踢多一季曼聯然後心鳩意冷去掘金
講到尾係權鬥, 丙朗覺得自己係球星, 我既見解先幫到曼聯,
另一個坦克就覺得, 我先係教練, 你聽我支笛就得,
佢祖記未完約架wo
佢要踢歐聯留係祖記咪得
Luke Shaw左閘Dalot右
真係
當年曼狗個個幫坦克打飛機
成個歐洲無人要朗

連登真係一堆懂球帝
有辛祖踢右呀,就唔使好似今場咁,全部去晒左邊加拿曹到
,等佢自己一個戇鳩鳩咁喺度爆啦
3條廢柴5場先入一球
最緊要識逼搶呀(派飯狗除外)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞