坦克最錯真係整撚走丙朗

388 回覆
741 Like 382 Dislike
啲人咪淨係識講熱刺嗰場
但其實唔計季初佢遲咗歸隊 狀態未pick up到所以後備咗幾場
之後根本就畀返正選佢踢
打曼城呢啲係人都知輸硬嘅就唔出佢 等佢唔洗出醜
熱刺嗰場佢提早離場之後亦一樣有正選 係佢見踢唔掂先整場大龍鳳嚟走佬啫
實有人出黎話咩歐霸果場個個做波比佢都食唔到
仲上電視數領隊
而家用果個正前𠲜係識跣腳同訓低
傷病
因為部分曼迷覺得佢係可以重建曼聯嘅教練
投放左好多希望係佢身上
只有坦克真係到咗下台幫狗先會全面承認佢做錯
而家仲係護主犬
條傻鳩Maggie 話忙話忙要搵錢少上連登
但入親朗狗飛機post 都會見到佢
佢唔會聽嘢㗎喇
講真,班朗狗仔識閪波咩

尊重啦
朗狗仔劣緊鳩㗎
post 段片出嚟點打飛機呀
朗係保底
靠佢可以keep爭四,但唔可能champ
想爭冠踢走佢係正常

問題係 ten hag 同圓規只係中上游料
連爭四都唔夠
覺得係英超中下游水平
有仲衰
反坦都用辛祖黎反啦
用件朗狗
班朗狗仔係咁
好似隻傻鳩Maggie咁
見到有機會幫牙朗劣鳩
又借啲意上水抽下水
可能呢排唔洗養妻活兒供車供樓

戇鳩啦直情 朗第一季黎夾都唔洗夾 神射咁制 追左勁多分 有前四 歐聯都靠佢 仆街第二季 嬲啲小野 夾硬雪鳩佢 隻光頭狗 要買撚起佢 咁樣對名叔功臣
下 第一季咁既表現幫撚左獌狗咁多 第二季場場雪到實80 分鐘打後比你玩下? 咪撚戇鳩啦 咁又唔關呀
點樣「夾硬雪鳩佢」
我見到嘅係格硬出完佢之後 餵到埋口都射唔入 之後先要佢間唔中後備
你來自邊個平衡宇宙
屌,唔係美欺果皮都屌打8-90%球員啦
早6,7年前或者係嘅
牙朗自從斷咗祖記十連冠之後捧過啲咩盃?
喺獌聯敗走之後
而家去到沙地咪又係四大皆空
淨係識得對班魚腩刷入球數咋
呢個post 啲朗狗仔重可以FF留喺獌會有咩作用
真係笑話
c朗在陣一樣會輸
到時曼迷個個叫佢走
仲樣衰
早d 走好過
c朗係祖記都比祖迷插啦
歐聯輸比果陣既坦
最大問題係丙朗無態都要踢正選佢先開心...唔係就唔高興
之後埋隊長佢知 歐霸係咁出佢依啲不理朗迷既當然唔講
發覺d朗狗真係久唔久就要搵坦狗出嚟洗白
冤魂不散咁

來來去果幾個point:
1.第一季救全家

但明明由第2變6弟,未嚟前蘇查帶波,前場係個個都有平均入球,嚟左之後d波去晒佢度,朗多波入反而成隊仲柒左

2.坦狗無人性,死左B仲耍手段踢走人,玩政治
雪鳩硬佢

明明係自己走場在先,場邊多次比人影到唔比面主帥,走完場後記者會仲要幫佢執屎,正選時間係全隊連板凳球員排第七,然後班朗狗一味話雪雪雪雪雪,你拎數據出嚟就視而不見

3.可以做隊長,做靈魂人物以老帶新,坦狗要立威唔比咁做

明明就係自己場場要正選,自己喺piers既訪問度起勢話人背叛自己,無視自己走場行為發細路仔脾氣

仲有就係無數朗狗仔無視歐洲前列球隊一致表明唔收柒朗,幻想哥狗會簽一早拎冠軍

士砵亭教練直頭開埋聲如果簽佢就總辭

文迪斯勸諫各走各路

都已經未提返曼後又打細路又朗三腳踢人

你班朗狗仔真係唔好咁無恥啦
事隔兩年見坦狗曼聯柒到低谷就衝晒出嚟洗白

坦狗柒就緊,簽圓規呢d垃圾完全無任何藉口,但呢隊波本身喺薪酬同埋普巴之亂後,睇到d球員根本就有問題,冰封三呎無大刀劈落根本就會一路沉落去

係唔關C.Ronaldo事架

佢係咁撚勁既話,艾納斯一早拎撚左冠軍啦
依家有冠未呀?
真係錯哂
兩季兩盃
又一次證明朗狗仔真係唔撚識波

應該喺呢個post逐隻朗狗
捉返出嚟鞭屍啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞