原來而家已經連師生戀,老師食學生妹都冇問題

207 回覆
913 Like 247 Dislike
會越來越多
除左reels, 抖音,性是比依d更吸引人既事
學生妹攞塊閪換成積兼呃埋阿sir支棍坐,咩年代都有
未計中間飲飲食食房錢禮物
等價交換鋼鍊都有教啦

入世未深學生哥遇著哩啲醒目女
唔係阿sir都大把其他男人排隊中出佢
你擋得幾多個
比心機搵再多錢再叻都滿足唔到哩啲女人
屌夠好走
屌 咪又啫係當年啲mk妹
mk妹會閪聽你管咩根本一個淫賤一個犯賤

講到咁撚複雜 根本唔關主流正常人事
香港人最撚鍾意食完飯冇屎屙就用道德審判其他人

2024年喇 做好自己 事不關己啦 啲閪仔食阿豬阿狗都唔會影響到你㗎喇咁你上心做乜鳩
我唔係贊成師生戀, 不過玩得師生戀既,
一係為左個老師照住自己, 一係本身bitch開.
有幾多真係為真愛俾人食左隻豬?

所有師生戀入面, 幾乎都assume左學生係俾人呃,
但有冇諗過其實係互利關係? 老師要負責, 點解學生就唔洗?

要罰, 就應該一齊罰.
樓主心態仲停留喺十幾年前
根本唔少師生戀學生就係想威/得到實際利益先開始
唔好再覺得而家啲中學生仲係廿幾年前咁天真先得㗎
咁認真做乜,連登覺得兄妹做愛都正常,師生戀就小事喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞