原來而家已經連師生戀,老師食學生妹都冇問題

207 回覆
913 Like 247 Dislike
講撚到係教畜食到無晒處女留比毒撚咁
仲有
請問你係咪覺得十零歲女著下吊帶背心著下露背露胸呢啲「風氣」係負面?
你婆仔格黎?
是但喇你開心就好
不過你如果有個女記得踢佢去女校再睇下有冇啊sir教
出街一定要著得密實
條頸以下都唔俾人睇到
手㬹以上要有袖
褲或者裙都要係長身
有冇Miss食男同學或者男同學食到Miss ?
教導學生唔係淨係家長責任,老師其中一個責任都係正確引導學生正確價值觀人生觀,班教畜就借教師身份黎誘騙食學生
咁如果個個唔係老師?
十幾歲女跟住個廿幾三十既又點?
你知唔知大把呢啲差距真係行左幾年up
但你講到而家啲女係咁
某程度上咪證明啲人係唔成熟
唔會用學生妹嘅風氣
推返轉頭要成人甚至教師跟返佢地

如果極端假設,而家興扑嘢唔帶套
唔代表性教育叫人帶套係錯
我會同個女講個男朋友你揀既
記住呢個可能只係一個過程
你依家鍾意佢既就盡情鍾意
就算被人呃都唔好覺得自己衰唔好覺得自己有問題 仆街既係佢
你教佢點樣面對同看待同處理決定 好過咁撚老土傳統直接禁止佢同看管佢監管佢啦
其實簡單一句,你地會唔會想辛苦養大個女讀中學甚至係初中或小學,但轉個頭比d教畜謀住你個女個肉體,借職權身份黎呃你個女蝦條,條女仲要細路女樣咁都去想食真係勁撚變態
落唔落後得過美國
有幾多「美女教師」搞學生新聞
金庸 都用神鵰俠侶黎笑鳩過你班老傳統啦
仲要渣住自己個d道德去批評人呀
其實都唔太關職權優勢事
本來學生妹就係好易溝
因為任何20出頭嘅在職人仕 只要唔太柒又有經濟能力
洗少少錢對學生妹黎講都已經好多
幾乎可以話對佢黎講你就係神 都唔洗點用到”職權”
仲好記得中學有條女就係出面識咗條仔
人地見晒家長 學校都吹佢唔脹
lastday嗰日條仔揸架車喺學校門口接佢
咪一樣男嘅眼紅女嘅羨慕
不能同意更多

30歲人 有d戀愛經驗 都知有d套路 d0靚女9成會落塔

但個0靚妹 仲好天真 以為係真愛

根本成件事都唔fair

唔係話唔俾師生戀有真愛

但既然咁愛,作為大人,咪唔爭在等多幾年,起碼等到18,9歲
教佢唔好比班孌童教畜呃蝦條好過啦
關職權事啦,教畜利用學生對佢既信任同對師長既崇拜先approach到條女者,正常唔計上網識邊有咁易識學生
成件事就係討論緊老師如果唔係老師嘅話,就唔係一個身份同埋地位不對等嘅關係。你18歲跟一個40歲有錢佬都係你嘅選擇,但係老師就係你每日逼住要見嘅人,係好多機會利用關係去接觸啲小朋友的,利用呢種關係同埋不對等能力同地位係唔道德的。
延伸去其他權力嘅關係,如果你運用你嘅權力去控制他人咁本身都唔應該啦,唔係個個人都咁醒目有獨立思考能力去反抗好多人都係俾人呃咗幾年之後驀然回首先覺得自己浪費晒所有嘢
唔好上咁多連登 唔好當連登係成個世界
你咁講 中6 fuckboy溝中1妹妹 假設純愛
一樣都係因為利用妹豬對學長嘅信任同崇拜
如果唔喺中6返黎幾個月就lastday邊有咁易識啱啱入學師妹
係咪就無問題
事實係你無得assume人地因為咩而鍾意呀sir
可能純粹覺得呀sir靚仔
唔係老師,學生又成年嘅
我唔覺得有問題

唯獨老師唔得嘅原因
係因為社會俾左教師一個職能
教師係要傳授知識,包括價值觀俾學生
點樣判斷「兩情相悅」
學生果邊嘅價值觀唔係來自老師嘅錯誤灌輸

呢個因素係講緊中學生
去到大學,suppose學生都係心智成熟
個標準自然放寬返
不過唔好俾人抽秤到你私相授受
出到社會嘅情況
你出去進修學嘢,同個老師拍拖
唔會有人理你啦
所以重點就係
學生係咪處於一個價值觀成熟嘅階段

我以為香港人會比較容易明白呢樣嘢
因為我哋成日講「問題係個制度」
師生戀嘅問題唔係要判斷師生戀嘅老師係咪存心呃學生
而係如果社會容許師生戀
係無嘢制衡到呢啲case
國父孫中山係真男人
學生妹自己貼上黎真係好難忍
最後4句講得幾好
不過我認為自由文明社會係應該諗方法去制衡
而唔係直接用社會價值觀壓力去拒絕師生戀呢樣嘢
呢啲倫理價值觀本來亦係人人條線都唔同
例如兄妹亂倫 有人覺得無問題 法律上同生物學上話比你聽唔得
我就覺得只要兩個人係純愛 唔打算有後代 唔打算結婚
咁佢地開心咪得
以後所有學生妹都要俾阿sir驗咗貨先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞