原來而家已經連師生戀,老師食學生妹都冇問題

207 回覆
913 Like 247 Dislike
同埋佢哋咁樣本身就係俾人調教出嚟喇
哩個本身就係學校教育風氣嘅結果
有啲老屍本身就係小黃人嚟
除咗搞師生戀外仲會教唆學生出街暴動搞破壞
你點解會期望呢班人渣有道德
駁唔到
女同學識揀有經濟能力既阿SIR 畢業結婚做少奶奶
你班毒撚乖乖讀書考大學啦
依家係講緊心智成熟程度、社會閱歷同埋權力嘅不對等,一個老師可以manipulate學生嘅手段太多,已經唔係講緊中學畢業嘅學生,而係一個中二、十四歲嘅學生。成件事係好荒謬同唔合理,因為老師喺學生心中嘅形象一定係較為有能力,會有少許崇拜嘅心理好正常,好易利用到呢啲心理轉化為愛情。正常人想搵伴侶點會唔想搵一個人生階段、心智成熟程度相近嘅人,相處嘅時候可以更有共鳴同溝通到?有嘅,純粹想食女嘅咪唔會,所以呢種嘅相愛係扭曲嘅,如果覺得真係無問題,問你自己你個女14歲同個30歲,甚至老過你嘅阿sir拍拖你接唔接受到
社會教既早啲受挫折重好 老師對個個妹豬都係真心又唔比
出黎做野有返咁上下社會經驗咪又係被渣男呃蝦條
交友APPS大把搵SP FWB你情我願各有所需
自由戀愛社會鍾意阿SIR都唔俾?
不如討論下中學生應否談戀愛
你係假設佢真心
然後你覺得只要佢係真心
用自己教師職位上嘅優勢同社會閱歷不對等去溝女,都係冇問題
咪on9
真係真心就等佢畢業成年之後慢慢追
講到尾佢只係控制唔到自己下體、果度食果度痾嘅教畜
點明顯?有證據?
其實你係咪弱智?
全世界都講咗
未成日小朋友心智未成熟
一個成年人,走埋去溝佢
仲要係自己阿Sir
你話有冇問題?
資訊太流通
基本上中學生已經識好多嘢
同時香港教育太落後
樓主覺得青春留俾學生哥 唔應該俾老師呃
SLUT/港女吹事件 已經知中學生已經識好多嘢
識玩過大部分人
連登勿認真
照你咁講直接中學生不應談戀愛添又唔係捉到衰11 仲要女仔心智不嬲早熟過男仔,15歲搵個有交流對話中學到野隨時都要識個18 19歲咁咪又係成年人同埋我係問你個啊sir點明顯呃條女唔係問有冇問題,唔通俾mk仔食就正常冇問題咩
毒撚無同女人講過嘢唔好怪佢
中學生談唔談戀愛都唔關你事
唔好以為教書就可以執雞
識多啲做老師嘅人就會發現呢個係常態黎
大把阿sir係學校食學生妹
做教師係最易食到處女既職業
根本你著眼點只係認定被老師利用
咁如果個十幾歲𡃁妹跟個廿幾歲而唔係做老師既咁又點?
掉返轉你本身已經定左十零歲就只能同返十零歲既拍拖

都係果句
有料你咪去報EDB釘鳩佢牌

以家下下看圖說故事
咀又無 拖手又無
仲要都唔知條女係咪佢學生
之前單新聞個阿叔同個孫都比人誤會啦

我支持果位樓主行正規途徑
甚至見疑即報都有錯 ?
我多謝埋你pin我
唔睇最尾果句斷章取義添呀

我想睇新聞多過係到煽風點火
煽風點火都係比位你地批鬥教書佬啫
屌你老母個妹豬得15歲心智唔成熟架你有冇人性架第時你個女中二 三就俾啲mk仔破處你接受到咩最好18歲之前都要帶貞操鎖 男人做老師要閹到時你咪可以做執雞果個囉
阿豬阿狗都可以
就係教書嗰個唔撚得
主要係怕 老師利用自己職位便利洩漏考卷試題/利用權力特事特辦
造成其他學生不公
大佬你癲少陣
多數未成年就屌啦,有幾多件孌童教畜真係忍到條女18歲先屌,講緊d妹妹開始接觸社會有返少少閱歷,而唔係利用職權優勢去食學生妹咁痴線
你講呢個前設唔關事
佢都無設定全部師生戀都係呃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞