原來而家已經連師生戀,老師食學生妹都冇問題

207 回覆
913 Like 247 Dislike
米爆拉
以為講緊籃球呀sir
我話無制衡嘅意思
就係當師生有教與學呢層關係
就判斷唔到係咪純愛
所謂「自由意志」唔係大家想像中咁至高無上

如果更極端,用亂倫嚟做比喻
假設我本人係接受父女亂倫
我主動灌輸個女
或者係佢被動係我身邊耳渝目染
都會令佢傾向接受父女亂倫
咁我可唔可以話個女自己選擇同我亂倫
你地要尊重佢嘅選擇
師生無父女咁大影響,不過都有呢層意義

師生戀其實係專業同自由間攞個平衡
其實其他行業都有
警察on duty時溝女,大家會覺得唔專業
老師唔係返學時間先係老師
理論上佢未畢業,你都係on duty
不過調轉,佢畢業之後一日你就食佢
或者你食其他學校嘅學生
冇左師生教學呢層關係
個世界就會對呢種關係寬容好多
人哋個女個閪仔俾邊個屌,隻豬俾邊個食,幾時輪到連登你班葡萄臭毒撚粗心呀?咪又係唔抵得人哋憑自己實力食學生妹要理有排都未輪到你班黑心仇女反社會毒撚去理啦
我想講個種「常態」唔係支持呢啲事

而係識好多20-30歲嘅老師都會覺得呢樣嘢無問題就算我地正常人覺得道德淪亡都好,做呢個行業(教畜)嘅人覺得無問題先係最恐怖

聽過好多阿sir呃學生妹拍拖之餘,重要再係學校搵其他女仔援交而點解會聽過,都係聚會入面唔識嘅教畜係公開場合「交流心得」所聽番黎聽完個心真係會好唔舒服,擺得上連登嗰啲只係成個教育界嘅冰山一角,如果舉報有錢收嘅話,爆出黎嘅case一定比想像中多。
你又知d學生妹冇人生經驗
人地放咗學已經識喺酒店房番part time喇
有阿Sir教
代表佢哋一定要扑嘢?

咁你俾幾多個阿Sir扑過?

真係屌你老母

兒登仔真係戇撚鳩
連登仔話教賭波講叫雞嘅youtuber都可以做社工 你情我願有咩唔得?
連登仔唔係不嬲話老師係無咩社會經驗,無資格做學生人生導師嫁咩
而家又改口話佢地充滿社會經驗
又唔抵得人
完全唔覺有問題
咪咁撚毒la, 你問下d 學生妹拍拖次數先, 分分鐘多過你幾倍 你以為佢天真真係天真過天真嬌
咁我都溝學生妹囉
你哋一個二個千祈唔好生女
如果唔係遲早會比我呢d叔叔屌
呢d嘢係相對
正如我比起你已經算頭腦清晰有邏輯
因為你真係連少少邏輯都冇
兩個情況都唔同,點比較
例如我話某某體育老師跑步好慢,你話佢喺小學運動會跑贏學生所以好快
啲相有冇20年
條女好似都30歲
老師同同校學生拍拖已經有利益關係係到
極有可能造成對其他學生不公平現象
教育局應該要正視依個問題
"學生妹冇社會經驗
佢哋嘅青春應該留返俾學生哥
而唔係俾d充滿社會經驗嘅老師呃"

你又無講係相對WOR
加上如果D 年輕老師一畢業就做老師,社會經驗唔一定比學生妹多WOR

以你個例子
小六學生唔一定比中一學生跑得慢
我相信一個做開運動既小六學生會比一個無做開運動既中一學生跑得快
証明所以野都係應該以個人/個別咁去睇
而唔係好似你咁一碌鳩打哂一船人WOR
幾時講撚過扑野呀傻鳩我見你咁驚教書佬溝你個女咪叫佢讀女校順便睇下有冇啊sir有咩問題呀屌你老母兒登仔真係好中意指住自己個鼻話自己戇鳩
你溝到你咪溝
隨時俾人當係sugar daddy咋
最多咪岩岩ugrad, 我只係覺得好撚噁心點解細路女樣都搞得落
唔扑嘢咩叫師生戀?
就算老師出於真愛都係唔應該
老師依個身份對入世未深學生妹己經好有光環
係abuse咗佢嘅身份去溝學生妹
又有利益衝突
就算唔講以上因為雙方角色嘅dynamic
大家人生閱歷差咁多
正常學生妹冇渠道會長期接觸成年人產生感情
老師係唯一可以長期接觸到佢地嘅人
唔應該承虛而入
要追就等grad翻幾年先追就冇人可以judge
你係咪未撚食藥
咁咪叫搵女校加冇啊sir
生理上已經隔絕左同老師扑野嘅機會
屌你老母你真係好中意懶醒衝出黎柒
唔識字? 我話 床狗內射學生妹
上連登勿認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞