原來而家已經連師生戀,老師食學生妹都冇問題

207 回覆
913 Like 247 Dislike
社會真係變得好快
學生妹冇社會經驗
佢哋嘅青春應該留返俾學生哥
而唔係俾d充滿社會經驗嘅老師呃
學生妹仲細個,佢哋可能會好天真咁以為老師係一生一世嘅真愛
但老師咁大個人已經好清楚,自己就係屌學生妹
當學生妹畢業成長,唔再青春幼稚,可能已經會嫌棄自己老
而戀童老師亦都會嫌棄慢慢長大超過18歲嘅女仔老
老師遲早都會將目光轉向下一個1516歲嘅嫩口學生妹
再一次利用佢哋對真愛嘅憧憬、年輕嘅無知
利用自己作為老師嘅權威,利用家長嘅信任
利用一切老師對學生嘅權力內可以做到行為,製造學生感到被關愛嘅錯覺
然後幫學生妹逐個破處

哩種明明以前一直都會被社會譴責嘅行為
而家竟然被連登接納
仲要講到好似你反對師生戀
咁你就係酸,就係妒忌個老師
WTF?
參考言論:

唔係支持師生戀
但你成段野 所有野都係假設班教畜係呃班妹妹仔 有曬前設 討論乜鳩?
冇乜撚社會經驗
諗下你中學時代啲女同學
初中已經識笑鳩毒撚
高中已經識收埋成隊兵
啲女精過你同我呀要保護

需要比人保護果個似係你呢啲弱智天真嬌
冇犯法就得 唔到你班道德撚說三道四
咩年代呀 同你叫班出軌嘅女人浸豬籠冇分別
連登意見,正限網上世界,佢地真實係唔會敢出聲個d
所以你放心
憐登仔恨食妹豬係咁㗎啦
唔會理係唔係有利用職權便利優勢
唔會理雙方心智差異
總之有得食就係戀愛自由
而家呢個世界唔係你我話到事

最緊要係東張覺得有冇追擊價值

東張覺得有有問題就係有問題

最緊要報東張
啲臭毒撚真係痴撚線,自己冇得屌,葡萄嬲爆爆走去管人講乜撚嘢學生妹社會經驗𡃁妹個閪仔俾人屌駛唔駛你班柒頭粗心?自己無得屌發爛渣,就咪撚扮到道貌岸然,道德撚咁出嚟指指點點啦肉撚酸呀
不嬲ok
嗰個post嗰張班相講緊1516年喎
你計返數,而家個靚妹幾多歲?分分鐘出咗嚟做嘢喇
成年人拍拖關你撚事咩?
講真學生妹真係「冇社會經驗」咁撚易呃、咁撚易食,你班臭毒撚咪唔好執輸,拿拿聲屌返件,自己冇本事食,見人有得食就又葡萄嬲撚到震曬,你冇得屌,就唔想人哋有得屌,又嚟魚蛋講正一死賤種,乖乖哋Stalk多幾條學生妹ig,儲多幾G相打飛機,咪撚呱呱嘈啦死毒撚
你個女勁好屌
佢地成班妄童變態成班鐘意搞細路女仲大大聲話關你撚事你都想搞啦,乜野搞到係佢本事真係痴撚線
呢件搞學生妹既孌童變態仲有無係教育界度做?
https://lih.kg/3694545
佢地成班童變態成班鐘意搞細路女仲大大聲話關你撚事你都想搞啦,乜野搞到係佢本事真係痴撚線
呢件搞學生妹既孌童變態仲有無係教育界度做?
https://lih.kg/3694545
咁直接叫樓豬點回應
on9 班女自己不知幾識食 學生哥有錢玩?
樓主潛左水

所有連登仔一齊做老師
做埋運動教練
食哂d學生妹
等d 學生哥無得食變毒撚就啱
老師咁有權威咁吸引 咁你以前有冇想屌晒啲miss
咪撚on9啦 根本你情我願 被逼嗰啲一早報晒警
說好的戀愛自由呢
連登依家可能80%以上都係假人

d邏輯錯撚哂

現實唔係咁 樓主放心
做老師唔屌到學生妹個閪反哂皮唔係一個好男老師

我地要將呢個風氣落印在男老師身上就得,等佢哋變過街老鼠(除好人老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞