原來而家已經連師生戀,老師食學生妹都冇問題

207 回覆
913 Like 247 Dislike
見到就直接sd去教育局唔洗討論
男學生女教師你又點睇
呢樣真
教師本身係得到家長授權喺校內執行部分家長權力
呢個授權唔係用嚟俾啲人鳩痕追女仔用嘅
所以支持見疑即報
樓豬太撚毒
中學冇乜fd子所以唔識呢D
唔好怪佢
討論區唔拎嚟討論咁拎嚟做乜
你個腦要裝幾多屎先會覺得上網打幾句嘢可以改變世界
上少陣咸網啦
連登永遠鍾意代入有權有錢嘅人嘅角度諗野
最後三句寫得好好

仲有就係老師係掌管住學生嘅前途+有絕對權力
喺不尋常關係下對個學生以至佢嘅同學根本冇可能做到一視同仁公平公正

就連醫生都有規定唔可以同病人拍拖
以連登仔智力一定諗唔明
有咩問題 憑我本事食學生妹關你d毒撚乜事
有啲𡃁妹好早熟,早熟到清楚明白同學生哥拍拖冇乜著數,同老師拍拖先可以去食好西周圍去打卡
有班傻閪覺得老師一定係啱既
學生妹冇社會經驗
佢哋嘅青春應該留返俾學生哥

點解學生妹青春應該留返俾學生哥
憑乜

憑佢地夠蠢又唔識令對方好?
你….
好多post都見到你
你就算係16歲班花校花交際花,我都唔會屌
利申 老師
唔俾老師食 咪俾道士食 性交轉運都三十萬港女信
咁係你錫身姐想唔想屌,有冇得屌,同敢唔敢屌係完全兩回事識好多教書嘅,想屌,唔敢屌,冇屌學生,咪個個月跌幾萬屌ptgf,咪又係學生妹16,7歲真現役中學生5,6000起跳,真係一星期一鑊都夠供數
計過條數驚免費最貴,搏唔過,又要發洩對幼嬾肉體嘅渴望同性慾,咪自己駛啲錢,好正常
學生妹圖呢?
你哋而家講到有學生早熟、貪慕權勢,所以老師可以食學生妹
但難聽d講,就算有學生做雞
老師都唔應該去叫
因為從來都唔係淨係講緊學生好定壞
仲係講緊老師嘅角色與責任
老師應該要有嘅操守同道德

更何況有學生妹係純情比老師呃呢?
你點樣都合理化唔到老師可以食學生妹
又係道呃鳩d細路女覺得咁好有個人自主
做老師要有做老師道德
我聽有個老師講過
因為上對下既不對等關係
男老師要食女學生係好容易
老師有咩社會經驗

我認為而家老師起碼做過私人企業10年以上,

先可以去做老師,連出面點運作都未做過,

憑咩俾意見學生
你段野幾好
幾convincing
一樣米養百樣人
純情天真嬌係有
收成班兵做公主都有
點確保阿sir唔會屌錯天真嬌係重中之中
講緊邊單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞