原來而家已經連師生戀,老師食學生妹都冇問題

207 回覆
913 Like 247 Dislike
大家都係男人 心照啦
學生妹係留比學生哥
但而家連登個班大部分 都20幾30歲
緊係撐自己食學生妹
樓主:😦
唔好太在意呢啲嘢

連登已經唔係一開台咁樣,以前都會有學術嘢,搞笑嘢,認真嘢

而家得返呢啲post:「條女好唔好屌」,「想屌邊個明星」,「屌過幾多歲」,「射過係邊度」

每日都有呢啲屌閪相關呢post,係每一日,有時仲一日幾個

高質會員走哂,得返PR同埋呢啲咸濕posts

連Mirror PR都無撚埋
補充返,啱先數咗,熱門即時都成6個性相關posts

1. 明星被揸波
2. 條女個波好大
3. 老婆唔想俾佢屌
4. 唔想屌老婆
5. 明星被揸波
6. 某個Model個波好大

呢度每一日都係咁,你當連登係成人台就ok
高質會員一係走晒,一係唔會再開posts,認真你就輸了
成人台嗰啲人,點會同你認真討論呢啲,佢哋有閪屌就得。。。。
而家仲覺得學生妹係獵物 男人係獵人
2024年喇啲10零歲學生妹仲識玩過你條傻毒撚
你躝返去5p啦
學生妹咁識玩咪更加證明社會道德敗壞要正常嘅老師去教返佢地道德
唔係遲啲就會變到成地都係你呢種敗類
得班成班低質戀童僻咸蟲,乜鬼野件學生妹比你都想屌,件學生妹細路樣架屌好撚變態成班低質個腦生係條撚度
女人就係要俾男人食㗎啦有咩問題
再嘈食埋你老母
咁上司同下屬呢
笑撚死 你直接到

睇到樓主嗰啲臭毒撚發曬癲
葡萄到打牆打到手骨都碎埋
又要扮正義撚保護啲「社會經驗不足」,但係好撚淫好想要幫條仔計埋安全期嘅學生妹啦
屌你老母班油頭毒撚,照吓鏡睇吓自己憑乜,替呢啲淫賤學生妹個閪仔俾人屌而操心啦
扮極都輪唔到你哋屌架啦,臭毒撚
對住呢啲道貌岸然,扮曬正人君子,又恨屌學生妹恨到傻嘅反社會臭毒撚,必定要直線抽擊
落後呀
支持多啲香港女教師搞學生
依啲yolo人生體驗唔係你話想有就有
講事實都起哂鋼你講咁撚多咪又係改變唔到
講到好似可以做到咁個個都財自 個個都改變世界啦

醒吓啦懵撚

你喺2024年嘅香港仲咁理想主義未撚畀社會主義嘅鐵拳打夠?
屌班教畜真係痴撚線
以前連登仔仲係做緊學生咪反對師生戀
而家出晒黎做野食學生妹咪積下口德
大陸已經有一單啦
唔知結婚未
你呢個信師生戀(男老師女學生)真愛既姐係同信何伯同新何太係真愛冇分別

女學生可能真係鐘意個老師,而何伯亦教真係鐘意新何太。但明顯地新何太係呃緊錢,男老師亦係咸濕想食學生妹。

你可以話有例外既,但「例外」既意思咪講明左係「少數」事件,緊係拎番「大部分」既黎討論

後生過男人幾十年既女鐘意個男人,95%都係呃錢
師生戀,亦係95%呃緊班妹妹仔,妹妹仔就同何伯一樣信個老師係真心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞