[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1534)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
佢 rell 穿梭閃個陣
依到成個 po 既人都變左 gay佬
你就真係on9
無人介入既情況下坦都係等打團

輸果幾場中野節奏輸成咁 想點坦對局下打出優勢

要睇成個大環境唔係淨睇一個play
@我是_ _羊
打g2 g2-3
打blg g134

還好啦 打8場troll5場姐仲要真係troll到傻既我覺得得g2果兩場
g4 akail都係最後果波先出哂事 中間捉到xun果波呢到咪又係絕境李相赫緊
依家d宙斯fans勁惡
轉咗換線meta T1適應唔到就話唔關宙斯事
kiin azhi bin bb 依d比人換線玩ksante zac都一樣CARRY到
4gaylo
下路英任揀 但比人換線就零優勢
T1呢啲始終都係要輸一次大既先醒 希望廢老仲醒到
出蛇可能睇緊vod
笑撚死 點解俾人ban就要企出嚟 上路全部坦克點樣Carry 下路又係睇上中野 JG都係睇中路線權 你中路廢你就躝啦 唔好講咁多廢話
我記得Spring好似攞過都係輸
game 1 輸faker比人solo 再snowball
game 4 輸處理唔到tris
年年都有堆fans出黎講
「作為廢老xx年fans 都不得不認佢老了/廢了/係時候退役了」
做咩成日講含 你就提羊Ching
你係咪想佢幫你含
今日g1都好撚troll
班友MSI一定係咁BP
你就真係笑撚死
冇睇geng尋日kiin點樣carry?
冇睇G2 game2 bb 隻zac點carry?
關你咩事
講開我都想dickblow canyon 可唔可以用碌粗JJ打我地面
場場blind pick tf算唔算自己理解btw
請問kong u 有冇gay hall?
https://lih.kg/773703

咩陣容呀
輸果幾場 自己陣容senna
veigar corki呢d發力點遲既英
仲要逆風 你想隻坦點
屌你咪撚爭撚含ok?
佢隻zac咪carry左場 打到曉飛
但係你覺得贏佢?
咪又係贏中野節奏
睇比賽都唔識仲好意思咁大聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞