[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1534)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
與其話教練有問題不如話成隊t1整理唔到tier list

搞到啲bp好迷 可能scrim比咗啲錯誤訊息佢哋

不過算啦 唔覺得會調整到 睇一場少一場
我開頭都以為係咁,諗住上路會玩kst或者zac
比啲respect Zeka akali
blind pick tf好奔放喎
真心唔覺
最多中路會小贏但係輸game
淨係換線輕鬆解決上下路線權已經唔係中路廢定勁嘅問題
擺明就係想多啲鏡頭俾返NA EU
打完8強得返LPL LCK
觀眾流走幾多
下個星期仲有TL G2睇
有時差唔睇live但起碼有話題
相信選手硬頸多 都唔知幾多次我能處理
一開始以為有咩策略flex
點知原來係on99
姐係T1專登打假賽輸2場比G2
輸3場比BLG?
讚自己手下敗將先顯得自己勁 踩佢都冇著數
Bin隻黑人真係唔算勁
最緊要有t1就有觀眾,年年都破收視紀錄
今日其實2邊top都係唔關事老老實實
senna tahm嘅話上中野好心就pick啲前期唔錯嘅英頂住game 3望到上中野啲pick都知mola
講緊雙敗制 唔係講T1
+1
真係唔明點解格硬要tf top
又唔係未試過大賽用
FMVP隱形隱到fans都唔記得左佢既存在
bin都唔係特別勁
呢場放多蘭同dudu黎都差唔多
叫有進步了 冇比人2-18
五Ban都拎唔出英咪即係廢囉,屌你老母講咁多嘢 代入今日個情況操肥仲可以玩龍 飛機 yone 大飛就pick akali俾人counter變弱智。
佢只係雞蛋
改變到乜嘢
自信nid
不過truck瘟唔識換線應該冇得咁玩
講真皮已收
champ pool同戰術都唔夠人嚟
爭在睇比邊隊送上機
睇完到而家仲未接受到仲blind pick tf
雖然前幾日已經估到呢件事會發生
但係今日親眼望住牙宙比rubbish bin打
心情真係好曳

之後繼續blind pick tf
真係可以攬住tf返韓國
連wolf都頂唔順叫唔好揀TF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞