[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1534)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
佢可以唔想打漿兩次....掛
Zeus無得穿線就 限死faker就搞掂 仲有得換線 太易打了
係,上年世賽咪就係咁,寧願玩返自己個套
但今年淨係沉迷shiTF唔知做乜9
成隊都係無 無辜的
佢輸左場gen就無用啦
t1 fans都開始想佢退役了
變做3英撚 點幫得落
都冇機會打
打完TL係打GENG
跟住咪唔敢玩
Zeus但調返轉tf柒完都繼續玩
除非佢地搵到解決辨法 如果唔係對chovy比唔過大核 對左狗比唔過節奏都幾難搞
個個係chovy 多過勁老呢d打飛機留言就算啦

重要個場飛機送3個頭咪一樣打得番黎
唔係oner送baron既話
根本唔關ban pick事
t1係輸換線, 下下慢一帕之餘每次換線都係蝕
我諗 版本、準備不足、心態都有問題
廢就一定

但好多操作真係好漫不經心
壽司平庸
廢老中風
大o算正常
Guma盡力
K狗一次靚團都冇開過,幾個月前d視野明明好咗d
咁樣可能野野3:0
冇野好睇
而家瑞士同雙敗會自動排到啲同lv既隊
都叫有野睇下
有邊次msi係調整到
15號就下場
點解要叫美極去做訪問
成個post個個屌廢老冇英
冇人鬧壽司有咁多英都唔揀
鐵頭TF
2個極端撚
唔識處理換線 仲講咩啫
你出自己嘢 對面換線咪又係企係度
其實係 條線會舒服啲 但打野打交會弱少少
真心痴撚線
被 caps 連續單殺 今日又被左狗屌打
今日廢咪廢囉 係人都有柒 又冇否定佢之前勁
成日打飛機同D fan girl 有咩分別

仲要一大堆盲既 問點解唔pick ahri
睇到我R 哂頭
咪玩左自己meta
shiTF同維加仲唔係非主流咩
無咩好討論廢老狀態差俾人針死 BP唔會幫到佢 T1太依賴呢一套 有幾日抖回得幾多得幾多

廢老fans都真係時侯接受佢真係要走下坡
GENG應該會輸BLG,下路peyz 廢撚到傻,但無論最後贏輸,都會導致

1. GENG贏=T1想贏msi 最後都係要打GENG

2. GENG輸=提早落去搵T1,贏左就直接送T1返屋企

結論:根本冇得走線要面對既都係要面對

輸game就賴假波賴走線,不如返去檢討下下路兩件廢物呢個bo 既災難級表現,同bp唔搶唔ban,玩埋d維加akali 呢d下水道英好過
Faker 逆命都係撚手英
又唔用
Bin哥家姐嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞