[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1534)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
呢場bp真係勁撚on9,人地3樓揀poppy,你後手揀隻camille sup撞上去,揀隻正常sup可能仲好打d
keka有咩英玩
係咪得我覺得無咩所謂 反正最重要果場舊年已經贏咗 勝敗乃兵家常事 有咩需要咁大反應
賣笑飛機
akali sylas azir galio
T1 fans一定要贏
T1想行返上年劇本啫
講態當日PSG真係有,但唔好忘記BLG 贏既場都係輕取
而加點睇中路都要輸出 仲要手長
世界冠軍akali
換個線就收你皮
blg醒在放隻潛水佬而唔係黑人同宙斯對十分鐘線,無壓力食經濟經驗,佢發育太好t1個陣容完全無佢辦法
tf 如果當搖擺 去返中路其實冇問題
再揀隻Jax counter pick
成個ban pick 就通晒
好過pick veigar
E加meta點都要個大carry
即係Corki Azir 龍王 Tris
Ahri Taliyah負責帶節奏 傷害都要靠VI 趙信個d幫補下

AD位就算係lucian/draven都唔太夠傷

你玩Galio 就焗JG玩鏡爪
而JG個經濟path都好難養起隻大carry
成個msi得oner正常d
全部將d手手腳腳同個腦漏晒係韓國
G2神經刀唔出奇
t1: blinf pick tf
pick akali係因為對面多脆皮同少cc,同埋akali前期對線本身好地地平cs,係俾on同埋xun瘋狂搞先開始落後,你pick galio對面係可以超激進換血,akali帶電刑就係想炮娘提防一手唔敢咁激進
我諗真風扇反應唔會好大

S3睇到而家 打到差啲要護級都係咁睇啦

都係討論下點樣改善 有啲忽然粉絲係度發癲啫
想睇yone多d
chovy yone playmaker
有咩咁大反應 咪同平時一樣
輸左既發洩下 贏左既抽下水
真粉點睇T1死都要pick TF
Blg直接雙射㩒死廢老
食太多元素 退化曬
咪好似geng對tes game 1咁,vayne前期經過點你akali幾下你已經淨係可以食塔底兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞