[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1534)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我都有講過上年廢老手傷無人出嚟擔正令T1開始盲信呢一套
今年春天又唔練其他人做核心 場場azir ori corki 事實就係廢老係人始終會廢T1無可能要一個28歲做節奏兜底
檢黎哂氣啦 快手食多幾次成都海底撈啦 星三出局就要執番番韓國無得食
依到D人品味好奇怪
Hle 起碼下路打野都叫岩宜家玩法你記錯季後賽又有玩lane swap上路geng時期玩黑鬼又幾勁 係zeka再廢d 好過t1 宜家上中下都唔適應 oner又撚唔店工具人
Bin先後在2022MSI、2023MSI、2024MSI連續三年的BO5里擊敗了T1戰隊。

對面trist
最大問題係中路郁唔到 + 搞唔掂換線
Knight 今日支援得好掂
邊個輸咪邊個最慘
下次你輸我贏又轉風向架啦
不過oner真係要睇下佢有咩拎得出黎
成日自信李星冇用 而家一係趙信一係維爾戈
次次msi都要ban對面幾隻打野
vi 大樹練咁耐都唔識
人地明針你中路
你無對策
KNIGHT玩得勁舒服基本上
佢又成堆保鏢係汁邊
雙敗冇咁食抽籤運,用今年啲入圍隊嚟計,抽到TL FNC PSG=中大獎
咁玩zed
都幾肯定tl會照跟blg呢個策略
kiin 係時間證明自己
壽司根本就係好簡單英雄池跟唔到
最強中路對決幾好呀,兩個都可以證明自己

t1屌你老母
未玩過sylas
如果偷豹形態nidalee係咪會變人形nidalee?
其實依加個版本除左換線換得多左 同埋6蟲重要性高左之外同果陣都係差唔多
你叫hle黎都係差唔多
Tl邊有可能贏
bin=反kiin=社會賢達
對面長期有人保住隻中路
t1班人線又贏唔到 比人換線直程企係度唔識玩
主要係peyz今次msi 擅長嗰啲英都唔係meta 舊年嘅大東 婕莉冇左就廢咗一半咁
呢個係t1 問題
如果faker 真係pool 細
咁當你見到對家3 ban 中
你首輪就要pick 中

唔明t1 kalista 點解下路咁高順位
唔想blind pick mid?
Sorry 咁我咪ban多你兩隻中
諗諗吓好似安妮唔錯
雙敗=保證決賽係兩隊最強打
唔會因為一次對面負碌或者抽邊抽得差提早出局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞