[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1534)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
起碼個風牆同配合扎克r可以做到事
我自己覺得思想要明確囉

唔work就咪撚再blind pick 一係就相信自己

而家成日都係blind pick送一場之後唔敢再拎
秒唔到人 跟住比潛水佬控死
不嬲邊個雷我都叫佢退役
季後賽我都叫壽司退役
今日打落好明顯係faker問題大
收到wind bin真身係會然周x聰
blind pick tf真係得t1呢隊野做得出你見其他隊bp思路唔會係咁
覺唔覺教練組應對慢一拍
blg見到tes拎完都有防範akali呢種pick,直接三條友壓你,迫t1叫sup同jg過嚟幫,令到t1拎壓線組合發揮唔到作用,同時幫nid壓制oner
zeus唔識玩yasuo上路問題都大啦
你叫佢中路唔好成日送頭先啦,柒頭皮 生性你老母閪咩 英雄池窄過你條女個閪 我就問你一句,如果T1今日個中路係操肥係咪贏撚咗?
有冇人知宜家lower bracket點排?
佢到時候唔練啲人話佢版本英唔識
toyz
開始覺得bin狗D trash talk係想騷擾對手多d
以為佢贏左會roast爆zeus
blg睇落贏面比較高就係因為bot gap
game3 見到jax
flex tf去中
上拎counter pick
成件事都唔同曬
比g2 一定會咁做
t1 少左果種奔放同自信
其實GenG已經算係最啱玩呢套
peyz 大東 Zeri
Kiin Camille
Canyon再自信pick野核

如果佢地都唔玩galio就應該真係trash pick
贏撚左啦換係chovy
今日一係死亡閃
一係扣閃扣到死
t1打完呢場bp思路要大執啦,下場打tl拎黎試就最好,唔係下下好似上年s賽咁拎自己個套就一定work,總會有捉唔到版本要調整的時候
真 上年贏Worlds已經好滿足

今年打Gen都窄窄地 MSI就隨緣啦 睇得一場就一場

TF 就算輸埋今日都仲係正勝率
星期三再pick 啦
以為佢中上搖,fake blg拎jax,後手拎隻野counter,點知完全無準備,咁都贏到先係對對面嘅唔尊重
講真G2可能操作同對線跟唔上
但係食腦一定高過哂T1
T1打TL
TES打G2
邊兩隊贏互打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞