有冇發覺依家個個都叫做靚女/女神,吹到天上有地下冇

232 回覆
109 Like 75 Dislike
老實講,已經唔使嘉欣級數,基本上嗰個年代求其搵一個電影女主角或者TVB花旦都已經吊打佢哋幾個
真心覺得嗰三位形象都幾差,完全係啲唔正唔經嘅形象,難聽啲講句簡直係cheap,尤其是某兩位就擺明係搵老細格咁款
朱茵不嬲都係細粒波大
拍埋去其他女 身形輸蝕太多
近幾年我覺得Ivy So, 郭柏妍同馮盈盈可稱得上女神
係,嘉欣王菲張可頤嗰種電係高高在上,由頭到尾都冇表露過佢哋嘅諗法出嚟,好難以捉模嗰種,甚至唔洗任何近距離,正常距離已經可以發電電死人,放完電都唔覺佢哋姣/嗲,完全當你係兵食硬你好輕佻玩玩吓嗰款

至於嗰幾位,發啲電係好認真咁發,話晒俾人知俾晒signal 人佢對人有興趣,ready 晒做下把
咪就係cheap同高級嘅分別
擺明車馬話俾你聽自己搵老細咁放電,所以真係唔使嘉欣級數出馬,次啲級數嘅張敏都吊打
嘉欣嗰啲係就咁企喺度已經係發電機,嗰幾個要好努力先有人哋一成嘅電力
段錄音好似千禧年打後流出?
未聽過錄音之前都係覺得佢好靚好高貴
佢係醒目女嚟 一段錄音道出晒當時啲人既關係
佢同大劉既關係
爆粗都爆得好好
真係經典
我冇諗住捧佢喎!
你冇諗住捧佢咁你簽佢嚟把撚啊
淨係坐喺度企喺度佢哋都識放生電,啲電仲要保持到距離感,一啲都冇親近過,完全係嗰種放晒電但一啲signal 都冇俾出嚟佢哋係好啱做臭閪,完全做到好cool得嚟但又好性感放晒電,又冷又熱嗰種感覺,佢哋可以笑騎騎依然有冰冷感

其他嗰幾個可能因為完全cool 唔起,所以啲電完全唔係同level
依家唔興高高在上有殺傷力嗰種,覺得佢哋好惡好刻薄甚至老,依家興啲sweet 小家碧玉嗰種,妹仔樣
佢哋嗰種距離感係清冷到高在上難以接近,好簡單試吓叫嗰三個做家欣喺墮落天使個角色咪睇吓點囉
不過其實咁,佢應該都係呷醋先會發晒脾氣即係佢同劉都係有感情
其實爆粗真係冇乜大不了,放喺依家個年代如果Collar嗰幾隻嘢爆粗啲粉絲咪又係護航佢哋真性情
但係老實講嗰段錄音咁經典係因為嘉欣爆粗嘅語氣同埋用字都係恰到好處所有嘢都恰如其分
小麻咪hong u 校花
十八無醜婿
不過王菲張可頤又幾勁,王菲本身係外型樣貌特徵令到少有咁真係可以又cool又可以扮sweet,甚至無視身高差距對住矮自己好多嘅男仔都可以扮到好sweet好cute嘅感覺,張可頤就真係天生清冷外型樣貌,但又可以扮到陳寶珠sweet到爆同真人完全唔同,真係勁,突破外型限制

嘉欣就冇乜清純感,外型限制扮唔到cute,關芝琳cute起上嚟怪怪哋感覺
啲停頓位啱啱好
呢個look炒哂車
講時講唔好拎人地呢d野黎講好wor 生得靚唔代表要俾人強
加埋佢啲粗口真係運用得好恰如其分好正
又有抑揚頓挫起承轉合
其他人爆粗都冇咁大震撼性
仲要佢把聲好夾,如果張柏芝講就會太難聽而趕客,李嘉欣把聲又唔好聽但又唔難聽成件事反而夾晒
柏芝把聲如果講粗口勁似黑社會大姐講數
但係嘉欣把聲係沉沉地又唔會好老牛,啲粗口又唔會太勁但係又好流利所有嘢都恰到好處

不過題外話,其實睇返嘅話呢件事真係好小事
佢又唔係當眾爆粗佢淨係對住自己鍾意嘅人呷醋先爆粗,咁都俾人鬧咁耐真係好慘
唔抵得
因為嘉欣個樣靚到已經冇得挑剔就唯有搵啲私人嘅私底下嗰啲去講跟住順便將佢個樣同呢啲混為一談
根本小事一宗,ViuTV嗰幾個又出軌又偷食玩到女朋友跳樓死埋咪仲賤
因為人係羨慕妒忌恨
Collar嗰幾隻怪物冇乜殺傷力所以冇人追擊
嘉欣爆醋俾人追擊咗幾十年一句講到尾因為靚得滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞