有冇發覺依家個個都叫做靚女/女神,吹到天上有地下冇

232 回覆
109 Like 75 Dislike
一笑個陣真係似異型
因為後無來者囉
咁你講下李嘉欣之後仲有冇出過個可以同佢相提並論嘅女明星??
包埋你中日台韓喇
無比較無傷害姐

Stephy愈老愈姣,無咗陣MK味,真係順眼咗好多
D人都係吹奏佢而家,邊有人吹奏佢以前幾靚幾靚

李嘉欣50幾歲啦屌,都唔同年代,其實張柏芝都80後嗰代,佢早出道
得阿嬌一個係90後共同回憶
唔笑個陣係okay 嘅
老實講中日台韓我都覺得冇人靚過李嘉欣
出名多靚女嘅泡菜我都覺得冇人靚過嘉欣
全智賢係好靚 但都係唔夠嘉欣
啲人成日話佢翻版郭羡妮
郭羡妮靚佢好多
我都唔覺佢靚 反而覺得佢成日扮到自己好似大美人咁好作狀
但唔樣衰,順眼港女樣
咁我咪話囉
後無來者
阿嬌都係一樣,無咩好拗
你因住又俾人屌
上個post我淨係話朱茵阿嬌俾人吹大咗係咁俾人追住嚟屌老母
好似鬧爛仔交咁
最好笑嘅就係傾吓傾吓成班又反而認同返你
平行時空咗?
Stephy我覺得佢好cheap 以前本身已經MK開,依家成日露 仲cheap 又冇美感
唔係阿嘛,同郭羨妮完全唔同level喎,一啲都唔似
佢啲fans最鍾意幫佢打J成日話佢翻版郭羡妮
講佢半句唔靚就話咩同郭羡妮一樣喎咁樣
郭羡妮係靚但都未到女神級
係女星,女網紅露下事業線話露巨乳,衣服遮唔到好身材
下下話全網暴動 驚為天人
佢好似講緊MM個阿SA?
呢個周不時有人出po屌
TWINS個阿SA不嬲都具受爭議,有人鍾意有人唔鍾意
女明星係咁㗎喇
要繼續撈就要轉型,扮後生仲嘔心啦
唔係個個好似李嘉欣咁識搵老細上岸
又想扮有實力,點扮都唔似
佢係講緊Twins個阿sa五官扁平 平平無奇平 但依家都有人話佢靚女女神所以佢就開post話女神呢個字用到濫晒
明明以前講緊嘅女神係高高在上遙不可及好冷艷 又靚又高貴 (嘉欣 林青霞關之琳級)
依家變撚咗過氣MK妹Stephy 支付寶同埋大口狗 阿嬌朱茵對比起機位已經叫做好啲啲啲啲,但係同真嗰班女神嚟講係冇得比
恭喜你呀簽咗洪欣個咁蠢嘅閪。。。閪女人返嚟恭喜你呀快撚啲捧紅佢㖭啊
佢啲演技依家成日想行氣質女神派實力演技路線好尷尬
都係角度同表情限定
我覺得呢個直頭唔可以叫靚
台仔最愛字眼
每個人都有自己心目中覺得靚嘅人
唔係就唔會咁多明星歌手啦
咁吹毛求疵top1%同top 0.1%鬥
樓主嘅意思應該係覺得鍾意還鍾意,但唔好乜都吹係女神
老實講,如果嘉欣擺喺阿嬌嗰個年代出道,阿嬌喺佢面前簡直唔入流啦阿嬌甚至柏芝都抽唔贏,柏芝身材咁好咁靚
ivy so 嗰種,陽光少女夠自然吸引,
樣唔係最top ,但個feel 好,
佢套 飛黃驣達 拍得幾好,j 死人
咁唔同年代真係好難有共鳴
大陸嗰渣一線女星我都覺得好娘好樣衰又係吹到天仙咁
尤其楊冪我一直都唔覺得佢靚甚至覺得佢個樣有啲奇怪
你講呢兩個喺大陸都吹到天仙下凡喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞